weaver en midas ghost recon wildlands
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/11/1061x628_Weaver_Midas6_272849.jpg

Een tijdje terug waren de eerste twee ghosts uit Ghost Recon: Wildlands al aangekondigd in het vorige artikel. Nu is er een deel twee en maken we kennis met Midas en Weaver.

We introduceerden u al Nomad de teamleider en Holt de ingenieur. Nu is het tijd om de andere twee legendarische Ghosts te introduceren. Als hun werk goed wordt gedaan dan zullen de Ghosts niet meer dan een gerucht zijn gedeeld tussen de doodsbange vijandelijke troepen. Ze behoren in de schaduw, en ze willen geen erkenning voor hun daden. De Ghosts zijn professionele militaire veteranen die als een team in uiterst vijandige omgevingen werken. Het is tijd om Midas, de Assault Ghost die dekking vuur zal bieden tijdens de meest intense gevechten en Weaver, de stille sniper die altijd zal je rug zal hebben voor te stellen.

Ghost: Midas

midas-ghost-recon-wildlands

Als er iets misgaat en je bent gevangen in een gevecht, Sergeant First Class Midas is de partner die u aan u zijde wilt hebben. Hij is niet alleen een ervaren monteur en een auto specialist, hij is uitgerust met enkele serieus zware wapens, waardoor hij de perfecte keuze is voor intense aanvallen.

Ghost: Weaver

weaver-ghost-recon-wildlands

Master Sergeant Coray Ward, ook wel bekend als Wever, is een geleerde gewapend met een sniper rifle. Hij haalt vijanden geruisloos en efficiënt neer en dat zonder het weggeven van zijn positie. Ze zeggen dat een enkele kogel de strijd kan omdraaien, en Weaver weet het veel te goed.

Releasedatum Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands zal een wereldwijde releasedatum hebben van 7 maart 2017, de game zal beschikbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en PC. Uiteraard is de game al te preorderen en wij zochten uit waar Ghost Recon: Wildlands het goedkoopst te krijgen is.