Ontmoet de eerste 2 ghosts uit Ghost Recon Wildlands
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/10/1061x628_standeesghosts_272191.jpg

We naderen het einde van 2016 en Ubisoft begint steeds meer los te laten over de game Ghost Recon: Wildlands, zo hebben we afgelopen week kennis mogen maken met 2 Ghosts van het Elite Special Operations team, die speelbaar zullen zijn in Ghost Recon: Wildlands.

“Herkennen staat gelijk aan falen”, dat is hun motto. Ghosts, de leden van het Elite Special Operations team die speelbaar zal zijn in Ghost Recon: Wildlands. In de komende maanden kunnen we meer uitleg verwachten over elke Ghost, deze week trappen we af met de eerste 2;

Ghost: Nomad

Ghost Recon: Wildlands - Ghost Nomand

Anthony Perryman, beter bekend als Nomad is de Ghost teamleider. Als doorgewinterde Amerikaanse Majoor staat hij zijn mannetje. Door zijn verleden spreekt hij vloeiend Spaans en is mede hierdoor de expert in communicatie. Tevens is hij de Support Gunner wat inhoud dat je altijd rugdekking hebt als Nomad in je team zit!

Ghost: Holt

Ghost Recon: Wildlands - Ghost Holt

Dom Moretta beter bekend als Holt en is gespecialiseerd in techniek! Zijn rol is dan ook engineer. Naast expert te zijn in data analyseren, speelt hij ook graag met technische gadgets zoals drones. Naast zijn technische kennis is Ghost Holt ook de lolbroek van het stel, mede door zijn humor weet hij de situatie onder controle te houden tijdens spannende situaties.

Releasedatum Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands zal een wereldwijde releasedatum hebben van 7 maart 2017, de game zal beschikbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en PC. Uiteraard is de game al te preorderen en wij zochten uit waar Ghost Recon: Wildlands het goedkoopst te krijgen is.