Loop8: Summer of Gods
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Loop8-Summer-of-Gods-845x550.jpg

Ervaar de emoties van Ashihara’s eindeloze zomer in de eerste Engels gesproken trailer

Marvelous Europe kondigt aan dat Loop8: Summer of Gods komend voorjaar in heel Europa en Australië uitkomt op het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4, Xbox One, en Windows PC via Steam.

In de trailer zie je een eerste blik op de Engelse stemmen van de game, die naast de originele Japanse stemmen zullen worden aangeboden. Zo krijgen spelers een voorproefje van de boeiende personages in het schilderachtige stadje Ashihara rond 1983.

Het team achter Loop8: Summer of Gods bestaat uit senior producer Yoichi Miyaji (Lunar-serie, Grandia-serie), game designer Yuri Shibamura (Gunparade March, Touken Ranbu), character designers Shingo Adachi (Sword Art Online) en En Morikura (Kizuna Ai), concept artist Kitsuneiro (Amatsu Kitsune), mascotte character designer Ryudai Murayama (Sakuna: Of Rice and Ruin), en componist Noriyuki Iwadare (Ace Attorney-serie).

Loop8: Summer of Gods is een coming-of-age avontuur waarin hoofdpersoon Nini en zijn klasgenoten proberen de Kegai te verslaan, demonische entiteiten die de mensheid tot uitsterven hebben gedwongen. Nini is opgegroeid op een mislukt ruimtestation dat bekend staat als “Hope” en keert terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in Ashihara, een van de laatst overgebleven heiligdommen van de mensheid. Nini is begiftigd met “Demon Sight” en kan zijn speciale verbinding met de goden gebruiken om de wereld opnieuw in te stellen. Bij elke lus kunnen hij en zijn bondgenoten de achtste maand opnieuw beleven totdat ze het goed doen… of totdat de Kegai hen volledig overweldigen.

Belangrijkste kenmerken

Keuzes die de wereld kunnen veranderen – Loop8’s emotie-gedreven AI-systeem reageert op elke actie en beslissing die spelers maken. De emoties en verhalen van personages zullen sterk variëren op basis van de keuzes van de speler, waardoor elke speelbeurt geheel uniek is.

Een prachtig kuststadje boordevol mysterie – Ashihara, een nostalgisch en prachtig nagemaakt momentopname van het Japanse platteland rond 1983, is de thuisbasis van een kleurrijke cast van personages, elk met hun eigen geheimen om te ontrafelen. Zullen de keuzes van de spelers hen tot betrouwbare bondgenoten maken… of tot aartsvijanden?

Leef een gewoon leven, vecht tegen buitengewone vijanden – Nini bouwt een band op met de inwoners van Ashihara terwijl ze de stad beschermt tegen de altijd aanwezige dreiging van de Kegai. Herhaal de cyclus om te ontdekken hoe alledaagse acties van invloed zijn op gevechten in de onderwereld en vice versa.

Herleef het verleden om de toekomst te veranderen – Hoewel de deadline voor het uitsterven van de mensheid steeds dichterbij komt, ligt het lot van Ashihara nog steeds in handen van de spelers. Keer herhaaldelijk terug naar het begin van augustus, verander Nini’s acties en zie hoe ze het tij van het lot in meerdere eindes doen keren.

Loop8: Summer of Gods wordt in Europa en Australië uitgegeven door Marvelous Europe en in Noord-Amerika door XSEED Games en staat gepland voor een release op het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4, Xbox One en Windows-pc via Steam in het voorjaar van 2023.

Meer informatie over Loop8: Summer of Gods is te vinden op de website van Marvelous Europe op www.marvelouseurope.com of @marvelouseurope op Twitter, Facebook, Instagram of YouTube.