LEGO BRICKTALES
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed3-845x550.pngNieuwe releasedatum trailer voor LEGO Bricktales toont kleurrijke omgevingen vol creatieve mogelijkheden. In samenwerking met de LEGO Group kondigt Thunderful met trots aan dat het langverwachte bouwsteenavontuur LEGO® Bricktales op 12 oktober op de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch verschijnt.

In LEGO Bricktales, ontwikkeld door het team achter de Bridge Constructor-serie, reis je door 5 prachtige LEGO-themagebieden op zoek naar inspiratie om je grootvader te helpen zijn vervallen pretpark nieuw leven in te blazen. Een intuïtieve nieuwe steen-voor-steen bouwmechanisme helpt je de vele leuke puzzels op te lossen die je tijdens dit avontuur tegenkomt en brengt je oplossingen tot leven.

Met de kracht van je fantasie laat LEGO Bricktales je coole esthetische creaties maken, zoals marktkramen en muziekdozen, en test je je bouwvaardigheden met functionele, op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters. Die heb je nodig om de LEGO Minifiguren die je in elk diorama tegenkomt te helpen en nieuwe vaardigheden vrij te spelen door je goede daden.
Het avontuur van LEGO Bricktales voert je door het groene gebladerte van de diepste jungles, het verzengende zand van zonovergoten woestijnen, de drukte van een stadshoek, de epische aanblik van een torenhoog middeleeuws kasteel en het paradijs van tropische Caribische eilanden. In elk ervan vind je een verscheidenheid aan bouwplekken met hun eigen sets bakstenen – het is aan jou om een unieke constructie te bedenken die werkt. Of je nu gevraagd wordt om je ontwerpershoed op te zetten en een troon voor een koning te bouwen of je ingenieursvaardigheden te testen om een brug te bouwen die een graafmachine over een rivier brengt, hoe je je bouwwerken bouwt en de uitdagingen aangaat die je worden aangeboden is aan jou!

“De reacties op LEGO Bricktales van zowel fans als media sinds we de game hebben onthuld en mensen de kans hebben gegeven om hands-on te gaan op evenementen als gamescom zijn ongelooflijk”, aldus Dieter Schoeller, Vice-President of Production bij Thunderful. “Het was spannend om te zien hoe mensen de essentie van LEGO ontdekten in de creativiteit die de game biedt door steen voor steen te bouwen en ik kan niet wachten tot iedereen de game echt in handen krijgt wanneer LEGO Bricktales op 12 oktober uitkomt op PlayStation, Xbox, Switch en pc.”

Speel de LEGO Bricktales Demo op Steam.