Tour de France 2017 screenshot 5
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/06/TDF_image_05.jpg

Le Tour de France 2017 begint bijna weer en daar spelen Cyanide Studio en Focus Home Interactive mooi op in met hun nieuwe game Tour de France 2017.

Met Tour de France 2017 op de PlayStation 4 en de Xbox One, beleef je alle passie van Le Tour de France en de verovering die gele trui! Speel als een van de grootste rijders op de prachtige wegen van La Grande Boucle: val aan, geef orders aan je teamgenoten, kies het beste traject, beheer je uithoudingsvermogen en maak de beslissingen die je team helemaal naar de top zullen leiden!

In deze spannende Tour: race door de tijd proeven in Düsseldorf en Marseille, voordat je de mythische bergen beklimt zoals le Galibier en l’Izoard tot de grote finale op de Champs-Elysées. Het tempo van de race, uithoudingsvermogen, klimmen en afdalingen zijn opnieuw gekalibreerd om verbeterd realisme te bieden. Speel een volledige fase in real-time of versneld x16, speel alleen de sleutelgebieden of sla zelfs de podia volledig over. Een verbeterd AI-systeem betekent dat de uitdaging nu ook groter is, samen met het risico om gediskwalificeerd te worden als je een stadium buiten de tijdslimiet afrondt.

Tour de France komt op 15 juni uit voor de PC, Playstation 4 en de Xbox One.

Bij deze aankondiging horen ook een aantal mooie screenshots:

Deze slideshow vereist JavaScript.