Gamefansite LawBreaker screenshot
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/gamefansite-lawbreaker.jpg

Nog een klein weekje wachten en dan kunnen we aan de slag met de Closed Beta van de non-gravity first-person shooter Lawbreakers. De closed beta zal beschikbaar zijn van 16 tot en met 19 maart.

“Er zijn nog keys beschikbaar om mee te kunnen doen”

LawBreakers, die tijdens de alpha en E3 al hoge ogen scoorde bij de community is een non-gravity firt-person online shooter. Na de vele positieve feedback waar Boss Key Productions veel mee heeft gedaan komen ze nu met een closed beta. Zo zullen er nog meer verschillende rollen / characters zijn binnen de game die het spel nog meer doet variëren en een nieuwe speelstijl zal bieden. Daarnaast is he spel nog beter uitgebalanceerd en zijn er extra maps beschikbaar.

De zwaartekracht speelt een grote rol in LawBreakers, deze moet je kunnen gebruiken / manipuleren om sterker uit de strijd te kunnen komen. Elke “verti-killer” kent zijn eigen krachten en eigenschappen. Daarnaast is er een ruim arsnaal aan wapens om zo je tegenstander het leven zuur te maken.

Er zijn nog keys beschikbaar om mee te kunnen doen aan de closed beta, klik hier om je in te schrijven. De beta is exlusief voor de PC.