Surgeon Simulator
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/09/Surgeon-Simulator-845x550.jpeg

De veelgeprezen sim-operatie game van Bossa Studios heeft de releasedatum aangekondigd voor zijn langverwachte Nintendo Switch-poort via een gloednieuwe launch-trailer. Op 13 september komt het spel uit en dit nieuws werd gedeeld in de vorm van een zeer gestileerde trainingsvideo – genaamd ‘A Burke’s Guide to Surgery’ (Dr. Nigel Burke, de beruchte protagonist van het spel) – die speelt in de setting van de game uit de jaren tachtig.

Bekijk hier de trailer

Met veel verwachting is het goede nieuws dat Surgeon Simulator CPR nu via de Nintendo Switch-winkelpagina vooraf besteld kan worden. Bossa Studios heeft een prijs van £ 9,99, en biedt vanaf nu ook een korting van 10% tot de lanceringsweek!

Gewapend met een minder gebruikelijke toolkit, ziet het spel spelers angstaanjagende transplantaties uitvoeren in het ziekenhuis, hoge druk procedures in een ambulance en anti-gravitationele operaties in de ruimte! Maar het zijn de notoir moeilijke besturingselementen van Surgeon Simulator waarvoor het spel oorspronkelijk werd gevierd, met eerdere poorten op pc, PS4, PSVR en iOS die meer dan 2 miljoen door fans gemaakte instructievideo’s voortbrachten, evenals een sterke beïnvloeder als gevolg van onder meer PewDiePie, Fernanfloo en JackSepticEye.

De aanstaande Nintendo Switch-versie is volledig nieuw leven ingeblazen en voelt beter dan ooit, en profiteert van de veelgeprezen functies van de console om de meest meeslepende chirurgervaring tot nu toe te creëren. Door een Joy-Con controller uit te schakelen, kunnen spelers op elk gewenst moment switchen naar bewegingsbesturing voor nagelbijtende precisie, terwijl HD Rumble zal helpen het volledige scala aan gereedschappen te brengen – van hamers tot bijlen, buzzagen en laserpennen – tot leven zoals nooit tevoren!