https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/maxresdefault-6.jpg

De legendarische vechters in de The King of Fighters XIV hebben hun stateside debuut gemaakt dankzij een ​​partnerschap tussen SNK Playmore en Atlus USA.

De geroemde fighting game series heeft voor het eerst zijn debuut 1994 gemaakt. King of Fighters (KOF) krijgt nieuwe en betere graphics door exclusief op de Playstation 4 uit te komen.

The King of Fighters XIV Details:

• 3D Evolutie: Alle 50 vechters, movesets en meer worden weergegeven in volledige 3D graphics die de essentie van visuele stijl behouden, maar geupdate met een geheel nieuwe dimensie.

• De controles zijn gestroomlijnd, en de Combo en Max Mode monteurs zijn gereviseerd om de meest concurrerende vechter in de geschiedenis van SNK te creëren.

• Er is een robuuste single-player verhaallijn, die een aantal jaren sinds de vorige King of Fighters toernooi zal afspelen. Nu een wereldwijde business, de wereldwijde KOF zal beslissen wie de sterkste is als zowel particulieren als bedrijven met een eigen ambities zijn gekomen om te concurreren. Spelers concurreren tegen CPU tegenstanders om de verhaallijn te ontgrendelen.