ARCHEAGE: UNCHAINED
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/ss_a3b7053b67902caafc44a3fcda730f49be9635ff.1920x1080-845x550.jpg

Keer terug naar ArcheAge: Unchained en speel opnieuw met een frisse startserver, een exclusieve nieuwe marktplaats, heel veel extraatjes en beloningen – en een Billy the Moo, speciaal voor jou

Kakao Games en XLGAMES kondigen met trots aan dat, na het verzamelen van fanfeedback, ArcheAge: Unchained op 15 september een frisse startserver zal openen, die de communityproblemen met de bestaande langlopende servers zal oplossen. Om de opening te markeren, kunnen spelers ook een verscheidenheid aan beloningen en boosts verwachten om hun verhuizing te vergemakkelijken.

Spelers die de nieuwe server joinen kunnen een boost in XP verwachten, naast een verhoging in honor points, vocation points, en de loot drop rate. Andere nieuwe verbeteringen zijn onder andere een geheel nieuwe marktplaats, exclusief voor de nieuwe server; waar spelers arbeidsopladers en andere items kunnen kopen. Daarnaast zijn de wekelijkse quests ook verbeterd en komen nu met minder grind voor hogere beloningen.

Voor iedereen die overstapt naar de vorige servers, zal een set exclusieve beloningen beschikbaar zijn, waaronder: een nieuwe “Winter Graduate” titel, 7 Bound Lucent Serendipity Stones, samen met Eternal Grade Infusions en Enhances om je te helpen een level omhoog te gaan. Een ticket is nodig om het transferproces te voltooien, en bestaande spelers kunnen hun huidige honor points inruilen als ze de overstap maken.

Bovendien krijgt iedereen die zich voor 15 september inschrijft voor de Kakao Games-nieuwsbrief een Billy the Moo-huisdierbeloning.

Vooruitkijkend kunnen ArcheAge: Unchained-spelers vanaf 22 september spannende nieuwe toevoegingen aan de horizon verwachten. Hier begint een nieuwe Guild War Instance, bekend als de Dimensional Boundary Defence Raid, die 4 tegen 4 actie biedt aan spelers van elk level en elke gear score, op voorwaarde dat je team uit je eigen gildeleden bestaat. Samen met je bondgenoten moet je op Dimensional Fragments jagen, en als je die eenmaal hebt bemachtigd, kunnen je teams vijandelijke jachtgebieden binnendringen en een ravage aanrichten.

Een volledig overzicht van ArcheAge: Unchained’s Fresh Server Start kun je hier vinden.