https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/08/maxresdefault-2.jpg

Insurgency: Sandstorm is het nieuwe spel van New World Interactive: een herboren, verbeterd en uitgebreid vervolg op indie-multiplayer-FPS-insurgency. Deze game komt 18 september naar pc en 2019 naar consoles. Dankzij alle positieve feedback die het spel tijdens de eerste Pre-Order Beta vorige maand ontving heeft de studio het spel gepolijst en geoptimaliseerd om aan de verwachtingen van de spelers te voldoen. We zijn nu blij om Pre-order Beta Test 2 begin volgende week aan te kondigen.

Van 30 augustus tot en met 18 september krijgen spelers die vooraf gereserveerd hebben voor Insurgency: Sandstorm op Steam exclusieve toegang tot Pre-order Beta 2. New World Interactive zal hun werk concentreren tijdens Beta 2 op bugfixing en serverstabiliteit. De studio zal ook gaan werken aan hun uitgebreide ondersteuningsplan na de lancering met nieuwe inhoud die na de release van de game komt. Aangezien Pre-order Beta 2 geen NDA zal hebben en er geen streamingbeperkingen zijn, worden nieuwsgierigen uitgenodigd om live te kijken naar Twitch, YouTube, Mixer en Facebook tot en met de release van het spel.

Spelers kunnen nu pre-order op Steam voor een korting van 10%, waardoor de prijs tot € 26,99 / £ 23,39 / $ 26,99. Een extra loyaliteitskorting van 10% wordt gegeven aan fans die eigenaar zijn van de oorspronkelijke Insurgency, waardoor de pre-orderprijs is gedaald naar slechts $ 24,99. Deze extra korting wordt aangeboden tot het einde van 2018 en alle vooruitbestellingen krijgen direct toegang tot alle lopende bètatests en toekomstige bètatests.