34EVERLAST (KanataLab) copy
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/34EVERLAST-KanataLab-copy-845x550.jpg

iGi (indie Game incubator) presented by Marvelous Co, Ltd in samenwerking met GameBCN, kondigt met trots aan dat het zes games uit zijn tweede editie zal tentoonstellen op de Tokyo Game Show 2022.

Als Gold Sponsor van de Tokyo Game Show 2022 zal iGi speelbare demoversies van zijn laatste geselecteerde titels tonen. Deze games zijn in de loop van een periode van zes maanden verfijnd met de hulp van gewaardeerde iGi-mentoren.

iGi neemt ook deel als jurylid aan “SENSE OF WONDER NIGHT (SOWN)”, een digitaal evenement voor indie-games. De showcase wordt gehouden op 16 september (vr.) en zal live worden uitgezonden als een officieel TGS-programma.

De Tokyo Game Show 2022 vindt plaats van 15-18 september in de Makuhari Messe in Japan. Ga voor meer informatie naar https://tgs.cesa.or.jp/

[Tweede editie iGi geselecteerde titels] (In alfabetische volgorde)

■ Kanata Lab – “34EVERLAST”,
“34EVERLAST” is een hapklare brok entertainment voor drukke werkende volwassenen, met één speelduur die in minimaal 10 minuten te spelen is en geen Game Over. Een ontroerend liefdesverhaal ontvouwt zich in een multidimensionaal universum.

■ DOUKUTSU PENGUIN CLUB (Ex. NONOHARA WORKS)- “CALME”
“CALME” is een 3D-actie-avonturenspel dat zich afspeelt in CALME, een stadje op de top van een klif. In een wereld met een cultuur van ‘cloud sea hunting’, waar mensen in de wolkenzee beneden duiken om te jagen, krijgt de speler te maken met vreemde wezens die daar leven.
*Vorige bekend als “NONOHARA WORKS”.

■ MONORYLLIS- “Hell Hell”,
Een multiplayer coöperatief actie stealth spel dat ’tag’ en ‘verstoppertje’ elementen combineert. Het spel speelt zich af in een verrukkelijke ruimtewereld, geïnspireerd op de Japanse onderwereld, waarin maximaal 4 spelers moeten samenwerken om sleutels te vinden die in het toneel zijn verborgen en binnen de tijdslimiet te ontsnappen.

■Shirokurohitsuji – “Rainbow Sea” ,
“Rainbow Sea” is een Japans pixel art avonturenspel waarin het verhaal zich op vele manieren vertakt, afhankelijk van de leugens die gekozen kunnen worden uit de beschikbare opties. De speler brengt een verontrustend jaar door als Human, een kandidaat die is uitverkoren om een god te worden, terwijl hij relaties met de zeven geluksgoden koestert.

■ DON YASA CREW – “SONOKUNI”,
“Sonokuni” is een hardcore snelle actie game. In een wereld van bio-science fiction en Japanse mythologie, manipuleer je tijd en ruimte om je stervende land te beschermen tegen de krachten van een supermacht. Vind de optimale route uit een lus van geweld. Eén treffer is dodelijk, dus ren zo snel als je kunt. Deze ervaring is echt hip-hop als je streeft naar een andere oplossing dan geweld.

[Het team geselecteerd voor de Industrie-Academie-Overheid Samenwerking]
■Shinden Games (Kobe Institute of Computing)- “Rustil: Eternal Labyrinth Castle”
“Rustil: Eternal Labyrinth Castle” is een opwindend Roguelike-spel waarin de speler een labyrintisch kasteel moet veroveren met vaardigheden, magie en voorwerpen. Rusty, het hoofdpersonage, zal de uitdaging aangaan van het mysterieuze labyrint dat 50 jaar geleden plots verscheen. Vang monsters, vecht samen, en verzamel verschillende schatten!
Voorheen bekend als “Eternal Labyrinth”.