HYPERGUN
https://i2.wp.com/www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/08/HYPERGUN.jpg?resize=845%2C550&ssl=1

NVYVE Studios is verheugd om aan te kondigen dat hun over-the-top roguelite-shooter HYPERGUN officieel is gelanceerd op Steam en GOG. In 9 verschillende talen (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees-Brazilië, Russisch, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees), zal HYPERGUN in de herfst ook zijn synthwave-gedreven, neon-doordrenkte schutter naar consoles brengen. Over synthwave gesproken, houd Steam in de gaten voor de officiële soundtrack met de klanken van Carpenter Brut, Starcadian en meer!

Het is het jaar 2038. Een zeer geavanceerd buitenaards ras heeft de planeet Aarde bezet en de mensheid staat op zijn breekpunt. Het lot van onze soort is nu afhankelijk van DevTech Labs ‘geheimste HYPERGUN-programma: een zeer geavanceerde simulatie die is ontworpen om het ultieme wapen te maken om de buitenaardse onderdrukkers te bestrijden door wapencomponenten te combineren in ontelbare simulaties. Hier stappen spelers in de huid van de onverschrokken DevTech Labs-stagiaire, Dewey Owens.

Belangrijkste kenmerken
Creëer de HYPERGUN – Met meer dan 150 wapenmodules om te verzamelen, zullen geen twee runs in de simulatie hetzelfde zijn. Elke module die je oppakt, verandert je wapen op spannende en vaak twijfelachtige manieren.
Vecht door steeds moeilijker gesimuleerde arena’s die willekeurig worden gegenereerd bij elke playthrough. Neem het op tegen een hele reeks (gesimuleerde) wrede buitenaardse indringers, opnieuw gemaakt in onberispelijke details.
Gooi tegen episch krachtige bazen aan het einde van elk level om je vaardigheden en wapen op de proef te stellen.
Ontgrendelbare klassen en capaciteiten – Ontgrendel de simulatieprofielen en krijg toegang tot een selectie van meer dan 40 unieke vaardigheden die u de overhand geven bij het bestrijden van buitenaardse wezens.