House Flippers 2
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed11-845x550.jpg

Vernieuwd vervolg op Frozen District’s indie design simulator onthult frisse mechanica en breekt met nieuwe Steam-pagina.

Frozen District onthult de officiële gameplay trailer voor House Flipper 2, het vernieuwde vervolg op hun gezellige indie design simulator House Flipper. De trailer toont de kernmechanismen van slopen, repareren en verbouwen met bevredigende voor-en-na shots in een heldere, nieuwe visuele stijl. De onlangs gepubliceerde Steam-pagina deelt concrete details over de upgrades en functies die fans kunnen verwachten in het vervolg, waaronder nieuwe verhaalelementen en een Sandbox-modus waarin spelers huizen vanaf nul kunnen bouwen.
Lead Producer, Jakub Bujas zegt dat House Flipper 2 veel meer is dan een simulatiegame:

“Het is een inspirerende reis van transformatie die spreekt tot onze wortels, en de plaatsen die ons hebben gemaakt tot wie we zijn. We hebben veel hart en verhaal in House Flipper 2 gestopt door onze vertrouwde tools op te poetsen, ons te richten op de creativiteit van spelers en mysteries toe te voegen om te ontdekken. We denken dat zowel terugkerende fans als nieuwe spelers in House Flipper 2 zullen genieten van het ontspannen, creëren en verkennen van de gemeenschap van Pinnacove.”

House Flipper 2 gaat verder dan eenvoudige renovatietaken. Hoewel de kernelementen voor reparatie en renovatie van het originele spel blijven bestaan, kunnen spelers er nu voor kiezen om huizen vanaf nul te ontwerpen en gloednieuwe huizen te bouwen in de Sandbox Mode. Een nieuwe Story Mode biedt spelers de kans om zich te verdiepen in boeiende renovatie-uitdagingen met verhaallijnen die meer over Pinnacove en zijn bewoners onthullen.

Voor aspirant-flippers die staan te popelen om de handen uit de mouwen te steken en te beginnen met renoveren, toont het team van The Frozen District een demo van House Flippers 2 op EGX in Londen van donderdag 22 tot en met zondag 25 september 2022. Blijf op de hoogte van meer details over platforms en releasedata door House Flippers 2 te volgen op Twitter, Facebook en door de game op Steam te wensen.