homebound vr
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/02/homebound.jpg

Homebound maakt haar laatste afdaling naar de Steam VR. Quixel’s dodelijke VR debuut is nu beschikbaar op HTC Vive & Oculus Rift via Steam.
Quixel heeft op 16 februari aangekondigd dat Homebound, hun langverwachte ruimte-survival VR titel nu beschikbaar is voor de HTC Vive en Oculus Rift via Steam.

Spelers zullen de dood trotseren als een eenzame astronaut die geconfronteerd wordt met een reeks van katastrofisch gebeurtenissen in de ruimte in deze korte en intense VR-ervaring. je vertrouwt op niets anders dan je zintuigen de de AI van het schip om in leven te blijven. Als er een ramp op het schip gebeurt en deze uit de hand loopt is het enige wat je kan doen vechten en overleven. … de kans om te overleven begint af te nemen met elke seconde. Dood of levend – je bent Homebound.

Hoewel Homebound Quixel’s Vr debuut is zijn zij geen vreemden in de videogames. Ze hebben veel gedaan op het gebied van grafische ontwikkelingen bij menig bekende game studio’s. Zo is hun werk onder andere in games te zien als Battlefield, Destiny, Halo, Doom, StarCraft en Dark Souls.

Homebound is created using Quixel SUITE, the texturing toolkit used in most of today’s major AAA franchises” Says Wiktor Ohman, Lead Developer bij Quixel. “It uses Quixel’s
Megascans technology to deliver the most believable surfaces to date in VR and we can’t wait for gamers to experience it!”