Killer Klowns from Outer Space: The Game
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/KKFOS_SS1-4k_Branded-845x550.jpg

MGM, Good Shepherd Entertainment en Teravision Games brengen je een leuke en angstaanjagende kijk op de iconische film, die begin 2023 uitkomt op Steam, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en Xbox One.-

Videogame-uitgever Good Shepherd Entertainment en toonaangevende entertainmentstudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) hebben een ambitieuze en onverwachte intrede in het multiplayer-horrorgenre onthuld: Killer Klowns from Outer Space: The Game, een nieuw 3v7 asymmetrisch online multiplayerspel geïnspireerd op MGM’s cult horrorfilm uit 1988. Wanneer moordlustige buitenaardse Klowns zich komen voeden in het rustige stadje Crescent Cove, moet de lokale bevolking samenwerken om terug te vechten en de invasie te overleven. Spelers kunnen een team vormen als Klowns of mensen, en kiezen uit verschillende personageklassen, om een uitgestrekte, steeds veranderende kaart te verkennen met griezelige verrassingen die om elke hoek wachten.

Deze speelse, paniekzaaiende actie-ervaring, ontwikkeld door Teravision Games, bootst de sfeer van de iconische film getrouw na en heeft als doel het asymmetrische multiplayer-horrorgenre op meerdere manieren op te schudden. De game wordt ontwikkeld als een live service-titel, met meerdere content-updates gepland voor na de lancering, en komt naar verwachting begin 2023 uit op Steam, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en Xbox One.
Onder leiding van visionair game designer en Friday the 13th: The Game uitvoerend directeur Randy Greenback, is Killer Klowns from Outer Space: The Game is een bloedstollende asymmetrische multiplayer-horror, met een uniek, campy gevoel voor humor en een nachtmerrieachtige onvoorspelbaarheid die de gameplay bij elke sessie fris en spannend houdt. Randy deelde zijn opwinding over het aankomende project:

“Het is een bucketlist item om te werken aan het volgende hoofdstuk van zo’n iconische horror IP als Killer Klowns, vooral om de kans te krijgen om samen te werken met de originele makers van de film en hen te koppelen aan een ongelooflijk getalenteerd ontwikkelteam als Teravision. Ik kan niet wachten tot iedereen kan zien wat voor rocksterren ze zijn en welke gekte we naar het genre brengen.”

Belangrijkste kenmerken:

SEND IN THE KLOWNS: Kruip in de huid van de iconische Killer Klowns – werk samen in een team van drie spelers, maak gebruik van bizarre vaardigheden, jaag op mensen met gekke wapens, en plan je eigen buitenaardse invasie om de burgers van Crescent Cove te oogsten.
PROTECT HUMANITY: Vecht terug als een team van zeven dappere burgers van Crescent Cove – kies je klasse, verken de stad voor waardevolle buit en wapens, voorkom dat je gevangen wordt genomen door Klowns, en probeer de buitenaardse invasie te overleven – of te saboteren.
WELCOME TO THE TOWN: Crescent Cove is een uitgestrekte arena voor unieke 3v7-gevechten tussen Klowns en mensen – met verschillende locaties, willekeurig gegenereerde kaart lay-out en een veelheid aan tactische mogelijkheden voor beide teams.
EVOLVING THE HORROR: Unieke benadering van verstoppertje spelen, aanpassings- en respawnsystemen, PvPvE, dynamische doelstellingen die tot meerdere wedstrijdresultaten leiden – Killer Klowns evolueert de online horrorformule op nieuwe manieren.