Humankind
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Humankind-845x550.jpg

Hou het spel dan voor altijd voor 50% korting. Plus, voorverkoop is nu beschikbaar voor onze eerste uitbreiding Together We Rule, die uitkomt op 9 november.

Heb je plannen dit weekend? Nou, waarom niet een nieuwe wereld bedenken waarin de Harappans het industriële tijdperk hebben overleefd? Of misschien een wereld waarin de Brazilianen als eerste op de maan landden? Met HUMANKIND™ en zijn 61 culturen die vanaf nu tot en met maandag gratis beschikbaar zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos! En wie weet, als je je vermaakt, wil je het spel wel met 50% korting kopen als onderdeel van de SEGA Megamix Sale.

Voor de beproefde spelers is er ook nieuws! De allereerste uitbreiding, Together We Rule, is beschikbaar voor voorverkoop met 10% korting. De uitbreiding komt op 9 november uit, samen met een grote gratis update. Meer details vind je hieronder.

Speel HUMANKIND dit weekend gratis op Steam

Als je hebt getwijfeld om de sprong te wagen, is dit het perfecte moment om HUMANKIND™, de turn-based historische strategiegame waarin je culturen combineert om je eigen beschaving te creëren, gratis te testen op Steam.

Het spel krijgt ook 50% korting, evenals kortingen tot 33% op extra Culture Packs. Speel hier gratis.

Ontvang 10% korting bij voorkoop van Together We Rule
Pre-purchase en een releasedatum zijn nu beschikbaar voor de diplomatieke uitbreiding Together We Rule.

Hier is een opfrissing van de inhoud:

  • Congress of Humankind – Raak betrokken bij een inter-empire forum met het Congress of Humankind. Tijdens het congres kunnen spelers stemmen en beslissen over wereldwijde doctrines en samen internationale conflicten beslechten.
  • Ambassade – Gebruik dit nieuwe Kwartier om overeenkomsten te sluiten die gunstig zijn voor beide rijken, zoals gezamenlijke trainings- of onderzoeksovereenkomsten. Of gebruik je Leverage-valuta om een rijk te dwingen specifieke acties in jouw voordeel te ondernemen, zoals het verlagen van oorlogssteun of het afdwingen van eisen.
  • Agenten – Gebruik deze nieuwe eenheidsfamilie om Leverage te verzamelen. Met hen kun je ook infiltreren, saboteren en andere rijken desinformeren.
  • Diplomatic Affinity + 6 nieuwe culturen – Met de nieuwe Diplomatic Affinity kunnen de culturen een actievere rol spelen in de werelddiplomatie. – Met hun Active Ability kunnen ze gedurende 10 beurten een gebied demilitariseren, terwijl hun Passive Ability al hun eenheden, behalve agenten, Leverage laat verzamelen. – De 6 nieuwe culturen zijn de Sumeriërs, de Han-Chinezen, de Bulgaren, de Zwitsers, de Schotten en de Singaporezen.
  • 6 nieuwe wonderen, nieuwe verhalende gebeurtenissen, nieuwe muziek – Monument Valley, Pamukkale, Chocolate Hills, Eldgjá, Palace of Versailles, en het Congress of Humankind Headquarters.