Rune Factory 3
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed1-845x550.jpg

Marvelous Europe heeft op de Nintendo Direct aangekondigd dat Rune Factory 3 Special, een geremasterde en uitgebreide versie van het klassieke deel in de langlopende serie, in 2023 in heel Europa en Australië op het Nintendo Switch™-systeem uitkomt.

Bekijk de nieuwste Rune Factory 3 Special-beelden op de Nintendo Direct hier.

In Rune Factory 3 Special kruip je in de huid van Micah, een jonge man met de kracht om te veranderen in een gouden schaapachtig monster dat bekend staat als een wooly. Micah wordt gered door een jonge vrouw nadat hij met zijn hoofd in het provinciestadje Sharance is gevallen. Hij ontwaakt zonder herinneringen aan zijn verleden en raakt al snel verwikkeld in een langdurig conflict tussen mensen en monsters. Micah moet bruggen bouwen tussen de rassen om de vrede te herstellen, terwijl hij zelf een schokkend geheim ontdekt.

Met gloednieuwe content, waaronder de Newlywed Mode, een reeks standalone avonturen die vrijkomen na een huwelijk met elk van de 11 vrijgezellen in de game; Another Episode, volledig ingesproken beeldverhalen verteld door diezelfde personages; en een “Hell” moeilijkheidsgraad om zelfs veteranen uit te dagen!

Of het nu je eerste bezoek is of je terugkeert na lange tijd, beleef het onvergetelijke verhaal van Rune Factory 3 met verbeterde graphics en opnieuw ontworpen 3D-karaktermodellen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Een avontuur over twee werelden – Stap in de schoenen van Micah, een jonge man met geheugenverlies en de mysterieuze mogelijkheid om te veranderen in een schaapachtig monster, terwijl hij zoekt naar een manier waarop mensen en monsters naast elkaar kunnen bestaan.

Spannende actie-RPG-gevechten – Beheers zwaarden, speren, hamers en zelfs magie om het op te nemen tegen krachtige monsters. Rekruteer stedelingen en monsters om verraderlijke kerkers te verkennen.

Zaai de zaden van je nieuwe leven – Ontspan je na een lange dag avonturieren met activiteiten als landbouw, vissen en meer. Ontdek de vele soorten Magische Zaden, die uitgroeien tot vreemde gewassen die je op leuke en spannende manieren helpen bij je avontuur!

Vind die ene speciale persoon – Ontmoet 11 mooie vrijgezellen, de meeste in de geschiedenis van de serie! Kom meer over ze te weten via dagelijkse gesprekken en zoektochten, word verliefd, stel de vraag en ga trouwen. Voor je het weet heb je een prachtige familie om je avonturen mee te beleven.

Rune Factory 3 Special wordt in Europa en Australië uitgegeven door Marvelous Europe en in Noord-Amerika door XSEED Games en zal in 2023 uitkomen op het Nintendo Switch™-systeem. Deze titel is nog niet beoordeeld.

Meer informatie over Rune Factory 3 Special is te vinden op het officiële Twitter-kanaal @RuneFactory_EU of op de website van Marvelous Europe op www.marvelouseurope.com.