Hell Pie
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/HellPie_KeyVisual-845x550.jpg

Grijp de hoorns van Nate, de “Demon of Bad Taste”, in Hell Pie een recept dat het obscene mengt met old-school 3D platforming.

Na de release op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC is de obscene 3D-platformer Hell Pie van Headup en Sluggerfly vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch voor €/$24,99 | £19,99. Deze old-school geïnspireerde 3D-platformer tilt wansmaak naar een hoger niveau in een avontuur vol krankzinnige omgevingen, weerzinwekkende personages en leuke grapple-based platforming.

In Hell Pie grijp je naar de hoorns van Nate, de ‘Demon of Bad Taste’. Het is jouw taak om de walgelijke ingrediënten voor Satans beruchte verjaardagstaart te verzamelen. Trek eropuit in de bovenwereld en doe alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat die ingrediënten op tijd in huis zijn, anders zal het je duur te staan komen!

Gelukkig staat Nate er niet alleen voor, want zijn ‘huisdier’ engel Nugget staat klaar om je te helpen. Nugget biedt zijn heilige inzicht als dat nodig is, maar wat nog belangrijker is: hij zit aan Nate vastgeketend, zodat hij als grijphaak kan worden gebruikt of als wapen kan worden rondgeslingerd. Nate kan ook hoorns uitrusten die hij overal ter wereld vindt om hem nieuwe helse vaardigheden te geven, van het aanvallen van vijanden en rotsblokken tot het zweven door de lucht.

Samen verkennen Nate en Nugget wilde omgevingen in Hell Pie, ontmoeten ze tal van ongure vijanden en personages en zijn ze getuige van een aantal echt schokkende bezienswaardigheden in deze serieus verdraaide kijk op de klassieke mascotte-platformgame.

“Na de lancering van Hell Pie op PlayStation, Xbox en pc eerder deze zomer, zijn we verheugd dat het avontuur van Nate the Demon of Bad Taste nu beschikbaar is op de Nintendo Switch”, aldus Christian Patorra, CEO van Sluggerfly. “We zijn enorme fans van klassieke 3D-platformavonturen, die we hebben gemixt met ons eigen merk van domme en obscene humor en nu kunnen we niet wachten om Switch-spelers een kans te geven om het uit te proberen.”