Gundam Evolution
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Gundam-Evolution-845x550.jpg

De toonaangevende videospelontwikkelaar Bandai Namco Online en uitgever Bandai Namco Entertainment America Inc. kondigen vandaag aan dat Gundam Evolution, de allereerste free-to-play hero shooter van de gamefranchise, op 21 september in Noord-Amerika op Steam zal verschijnen. Gundam Evolution wordt gelanceerd met 12 speelbare mobiele pakken en zal spelers tegen elkaar laten strijden in 6v6 PvP gevechten in drie objective-based spelmodi. Gundam Evolution komt later op 30 november uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Bij de aankondiging van vandaag zijn twee nieuwe video’s verschenen om aspirant Gundam-piloten voor te bereiden op de missie vol actie die voor hen ligt:

MISSIEBRIEFING: De missiebriefing geeft een overzicht van de missie in het algemeen en kan met het juiste toestemmingsniveau worden bekeken op de volgende link.
S1 SORTIE TRAILER: De S1 Sortie Trailer, die een overvloed aan inhoud laat zien waar piloten naar uit kunnen kijken in Seizoen 1, kan hier bekeken worden.

Gundam Evolution is een gratis te spelen team-gebaseerde first-person shooter met 6v6 PvP gevechten met speelbare mobiele pakken uit het Gundam multiversum. Het spel zal drie objective-based spelmodi bieden: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten bedenken en uitvoeren om als overwinnaar uit de strijd te komen.

De respectievelijke regionale lanceringsdata (in lokale tijd), evenals de ondersteunde regio’s, zijn hieronder te vinden:

Noord-Amerika – 21 september [PC] / 30 november [Consoles]

  •     Verenigde Staten, Canada

Europa – 22 september [PC] / 1 december [Consoles]

  •     Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Ierland, Nederland, Polen, Zwitserland, Zweden, Noorwegen

Azië – 22 september [PC (alle regio’s)] / 1 december [Consoles (alleen Japan)]

  •     Japan, Taiwan, Hong Kong, Macau, Korea, Singapore, Maleisië, Indonesië, Filipijnen, Thailand

Ga voor meer informatie over Gundam Evolution naar de officiële website op GundamEvolution.com, of neem deel aan het gesprek op Twitter.