Stickman
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Stickman_06-845x550.png

Devolver-medewerkers Doinksoft (Gato Roboto, Demon Throttle) en Free Lives (Anger Foot, Terra Nil) zetten de indie-gamescene opnieuw in vuur en vlam door vandaag een paar explosieve demo’s gratis te laten ontploffen! De gloednieuwe Gunbrella & Stick it to the Stickman-demo’s zijn beschikbaar via Steam Next Fest, dat loopt van 3-10 oktober.

Daarnaast heeft de legendarische indie gaming auteur, Sos Sosowski (McPixel, McPixel 2 [cancelled]) onthuld dat een nieuw bijgewerkte demo voor zijn magnum opus, McPixel 3, zal botsen op Steam Next Fest compleet met 9 nieuwe levels, 3 nieuwe minigames, 1 nieuw Steve level en 100% meer plezier!

Stick it to the Stickman is een lies-schoppende, nietjes-schietende, kettingzaag-zwaaiende roguelike brawler vol met high-impact, physics-based combat, overvloedige hoeveelheden koffie en gewapende scheten! Een gelekte bedrijfsmemo geeft aan dat sollicitaties voor aspirant-stagiaires in 2023 geopend worden.

Gunbrella is een noir-punk actie-avontuur dat zich afspeelt in een wereld die afhankelijk is van een snel slinkende natuurlijke hulpbron. Een beetje zoals het echte leven, maar met meer regenbestendige wapens. Spelers nemen de rol aan van een norse houthakker op zoek naar wraak, gewapend met de mysterieuze Gunbrella: een vuurwapen dat ook dienst doet als paraplu. Uiteraard. Zijn onderzoek raakt al snel verstrikt in het reilen en zeilen van geesten en gangsters, agenten en coureurs, en de gevolgen van bedrijfsuitbuiting. Coming in 2023.

McPixel 3 is een geestverruimend save-the-day 2D-avontuur waarin de titelrolspeler de ene na de andere ramp afwendt met onconventionele maar vermakelijke methodes van chaos, die eind 2022 wordt gelanceerd.