https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/08/29401_re-1526553000-845x550.jpg

Creepy Jar is immens trots om aan te kondigen dat hun first-person, psychologische overlevingssimulator, Green Hell nu beschikbaar is op Steam Early Access. Gelegen in de onbekende diepte van het broeierige Amazone regenwoud worden spelers uitgedaagd in een wanhopige zoektocht naar overleven. Van de barre regenwoud omgeving tot de wilde bewoners, de speler kent zijn vriend misschien nooit van de vijand totdat het te laat is.

In de Early Access-release kunnen spelers in een volledige helft van de uiteindelijke kaart duiken, vijf gevaarlijke en vijandige wezens tegenkomen en leren hoe ze hun lichaam moeten inspecteren op allerlei soorten wonden, infecties en parasitaire narigheden. Niet alleen dat, ze kunnen een sneak peek in de Story Mode krijgen.

De Green Hell-spelers beginnen hun reis met een enorme hoeveelheid content en kunnen zich ook verheugen op updates met nieuwe tribale vijanden, coole nieuwe dood-animaties, een water-update die duiken en vissen introduceert, en zelfs meer talen dan het aanvankelijke aanbod van Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. Blijf op de hoogte voor meer updates over de ontwikkelingsroute van Green Hell!

Belangrijkste kenmerken

Realistic Survival Simulator – Green Hell legt de nadruk op realisme in zowel wereldbouw als gameplay. Alles wat is gemaakt of gebouwd is noodzakelijk om te overleven en werd met deskundigen geraadpleegd. De Amazone is geen typisch bos; bedreigingen kruipen letterlijk onder je huid.
Psychological Thriller – Wakker worden in het midden van de Amazone zonder te herinneren aan hoe je daar bent gekomen of hoe je eruit zult komen, het moeilijkste gevecht dat je tegenkomt is de strijd tegen jezelf en je zwakheden en angsten.
Fully Alive Amazon Rainforest – Alles is in het werk gesteld om de weelderige wereld van de Amazone in nauwkeurig detail opnieuw te creëren. Een exotische en gevaarlijke plek, deze jungle is gevuld met vele gevaren voorbij roofdieren, waaronder giftige planten, ziekten en infecties, die allemaal wachten om de speler tot hun ondergang te brengen.
Body Inspection – Gevaren op de loer om elke bocht, maar ze leven ook onder je eigen huid. Voor de overhand is het controleren van je lichaam op parasieten, infecties en wonden.