Gori: Cuddly Carnage
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Gori-16-9-KeyArt-4k-scaled-1-845x550.jpg

Gori: Cuddly Carnage komt in 2023 op Nintendo Switch, PlayStation en Xbox.
Nieuwe demo beschikbaar in het Steam Bash Bash Event, samen met een gloednieuwe gameplaytrailer die de reeks vaardigheden van Radi-klauw onthult in het Hack ‘n’ Slash-avontuur

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaars Angry Demon Studio kondigen aan dat de aaibare skate’n’slash ‘Gori: Cuddly Carnage’ naast de pc-release in 2023 ook naar Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en de Xbox-familie komt. Spelers kunnen de hand leggen op een nieuwe speelbare demo, die nu beschikbaar is als onderdeel van het Steam Bash Bash-evenement.

De game is ontwikkeld in Unreal Engine 5 en winnaar van de Epic MegaGrant, is een third-person hack ‘n’ slash avontuur dat zich afspeelt in een futuristische neonwereld van extreem en gemuteerd speelgoed. Speel als de schattige katachtige held, Gori, op een dodelijke hoverboard om de knuffelbende te redden van een zekere cat-astrofe. Bekijk in de gloednieuwe trailer hieronder de vele actievolle vaardigheden die spelers kunnen verwachten.

De officiële Gori: Cuddly Carnage Discord lanceert vandaag ook en is de thuisbasis van speciale content die nergens anders te vinden is. Kom rechtstreeks praten met de ontwikkelaars Angry Demon Studio, de positief chaotische geesten achter de verwrongen en met speelgoed gevulde wereld van Gori: Cuddly Carnage, en sta als eerste in de rij wanneer de gesloten bèta wordt aangekondigd!

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze lieve held, Gori, in 2023 zijn weg naar consoles schopt, en we hopen dat dit iedereen miauw-sic in de oren klinkt!”, aldus John Kalderon, CEO bij Angry Demon Studio. “We hopen dat gamers genieten van de gloednieuwe trailer en meer ontdekken over de intense hoverboard-gevechten in onze schattige, maar dodelijke wereld van Gori: Cuddly Carnage!”

“We zijn purr-leased dat Gori: Cuddly Carnage in 2023 naar zowel consoles als PC komt,” aldus Neil Broadhead, Head of Marketing bij Wired Productions. “De Steam-demo voor onze actievolle en schunnige game, gevuld met intense vernietiging en brute gevechten, is nu beschikbaar – en we kunnen niet wachten om ieders reactie erop te zien! “

Cuddly Carnage komt in 2023 uit op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.