Filthy Animals: Temple Heist
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/FA_GamescomScreenshot8-845x550.jpg

Krijg hands-on met Green Man Gaming’s komische actie co-op game op het FORMAT evenement van vanavond

Uitgever Green Man Gaming en ontwikkelaars Pewter Games Studios en LoPoly hebben een gloednieuwe gameplay trailer onthuld voor hun hilarische fysica-gebaseerde co-op game Filthy Animals: Heist Simulator. Na een geweldige hands-on showcase op gamescom, zal de game speelbaar zijn op FORMAT, de ultieme gaming social en UK’s toonaangevende games industry community nightlife event in Manchester.

Filthy Animals: Heist Simulator komt deze herfst uit op de PC en is een chaotisch multiplayer overvalspel voor 1-4 spelers. Kruip in de huid van gemuteerde dieren en volg de orders op van Tony, het criminele brein achter de operatie. Struikel door een reeks overvallen met behulp van mutant krachten en wat er om je heen is terwijl je probeert bewakers en beveiliging te ontwijken… Het is nooit gemakkelijk!

Over Filthy Animals: Heist Simulator

Luister goed, smerige dieren, jullie werken nu voor mij en ik heb een baan voor jullie! Je denkt misschien dat het een gewone overval is – naar binnen, naar buiten met het geld en hopelijk heel blijven. Nou, ik heb een nieuwsflits voor jullie, dombo’s – dit is geen gewone overval; de kluis is op de bovenste verdiepingen, het beveiligingssysteem gebruikt lasers, de bewakers hebben jachtgeweren, jullie zullen moeten ontsnappen per helikopter, en als klap op de vuurpijl, jullie zijn een stelletje mutant idioten die nauwelijks weten hoe te lopen. Maar dat is het voordeel, toch? Ik wil dat jullie die nieuwe lichamen gebruiken en me mijn geld bezorgen. Dit kan het begin zijn van iets groots, en zo niet, dan zijn er nog genoeg andere dieren in het riool.

Verpest het alleen niet!

Kenmerken

1- 4 spelers Online CO-OP – Een overval is makkelijker met een goed georganiseerde crew die weet wat ze doen, maar ik weet zeker dat jullie 4 dombo’s het aankunnen. En als je je slim genoeg voelt na je afstuderen aan de grote domme bankovervallende mutantschool, kun je zelfs je geluk beproeven en de overvallen alleen plegen. 

Afzonderlijke en uitdagende overvallen – Ik heb grote plannen! Doe het goed en je hebt een mooie toekomst voor je. Een winkel en een bank beroven is kinderspel; als je dat voor elkaar krijgt, zijn er nog genoeg andere doelwitten, zoals graven, kerncentrales, de ruimte… Je weet wel, als het niet vastligt, vraagt het erom om meegenomen te worden!

Vijanden en gevaren – Niemand zei dat dit makkelijk zou zijn! Gewapende bewakers en beveiligingspersoneel zullen je overal proberen tegen te houden. En alsof dat nog niet erg genoeg is, kunnen de hebzuchtige helden van deze stad je zelfs een paar rake klappen verkopen.

Skills en power-ups – Je weet nooit wat je tegenkomt dat je kan helpen. Ik stel voor dat je wat automaten in elkaar slaat – die frisdranken zijn pittig! Ze kunnen je weer op de been helpen, je supersterk maken, en nog wat andere coole trucjes. Onthoud ook dat jullie allemaal je eigen mutantdier krachten hebben, dus gebruik ze! Als een van jullie neergaat, help hem dan weer op de been. Als je ze niet op tijd overeind krijgt, spoel ze dan door het toilet en ik zal ze oplappen in het lab.

Wapens en gereedschap – Wees slim! Als je een obstakel tegenkomt, gebruik dan de grijze massa tussen jullie dikke schedels en pak een bijl of een boor, zoek het juiste gereedschap voor de klus. Maar voor de bewakers is een goede oude shotgun misschien het antwoord!

Loot-O-Matic – Gebruik het geld dat je verdient om nuttige voorwerpen of wat vuurkracht uit de Loot-O-Matic te halen voor je volgende klus. Of, kies gewoon wat er cool uitziet, wat kan mij het schelen?

Filthy Animals: Heist Simulator wordt uitgegeven door Green Man Gaming Publishing en komt in de herfst van 2022 uit voor de PC. Fans kunnen het spel nu op Steam Wishlist!