De reveal trailer voor Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands op de E3 2015 is al weer een hele tijd geleden. Voor de E3 2016 leverde Ubisoft de eerste gameplay demo samen met een nieuwe trailer. Dit is ook al weer even geleden, maar voor diegene die hem nog niet hebben gezien posten we de gameplay trailer hier graag nog een keer.

De gameplay demo toont een van de missies die je kan doen in Wildlands. Ook zie je hoe het zou kunnen gaan wanneer er met een paar vrienden wordt gespeeld. Helaas is het een geacteerd stukje, je kijkt en luistert in deze gameplay trailer naar “spelers” die gedwongen hun tekst langs gaan, dit gebeurt steeds vaker in zulke co-op trailers maar hier ligt het er wel heel dik bovenop. Het is nog steeds een goede blik op de gameplay en de moeite waard om te kijken mits je interesse hebt in deze game.

Kijk hieronder naar de gameplay walkthrough trailer van Ghost Recon Wildlands en zie slechts een paar opties die je tot je beschikking hebt om het op te nemen tegen het Santa Blanca Cartel als een vier-man squad van spec ops profs.