Terwijl de releasedatum van Ghost Recon Wildlands nog maanden voor ons ligt, zijn er nu al berichten te vinden dat de digitale Gold Edition al uitverkocht is! Via onder andere Twitter werden screenshots verspreid waar bij te zien was dat in een Engelse store de digitale PC versie van Ghost Recon Wildlands al op “Sold out” staat.

ctam_9bwyaa-cee

Uiteraard kunnen we er natuurlijk van uit gaan dat het hier om een foutje gaat. Hoe kan een digitale pre-order tenslotte uitverkocht raken. De releasedatum van Ghost Recon Wildlands is op 7 maart 2017 en ligt dus op het moment van schrijven nog zo’n half jaar voor ons.

Wel kunnen we uit de shop al concluderen dat de release van Ghost Recon Wildlands gepaard zal gaan met meerdere versies. Zo zijn er in de steam store 2 versies te pre-orderen. Genaamd Ghost Recon Wildlands Deluxe edition en dus de Ghost Recon Wildlands Gold edition. De prijzen van deze versies zullen, net zoals alle andere games, per console / pc verschillend zijn.

Ghost Recon Wildlands Gold edition

Het ziet er naar uit dat de Ghost Recon Wildlands Gold edition voor rond €100,- in de winkel te verkrijgen zal zijn. Hierbij krijg je naast extra deluxe content ook de Season pass tot beschikking. Met de Season pass krijg je, in tegenstelling tot de niet Season pass houders, gratis toegang tot nieuwe DLC.

35334-1