Ubisoft’s Ghost Recon: Wildlands heeft weer van zich laten horen. Dit keer in een 13 minuten durende gameplay video waarin een Stealth Takedown missie wordt gespeeld. Deze missie was al eerder op de E3 2016 te zien, echter werd deze toen gespeeld met andere Ghosts en in daglicht.

Zelf keuzes maken in Ghost Recon Wildlands

Met deze nieuwe gameplay video laat Ghost Recon zien dat keuzes maken binnen de game een essentieel onderdeel zal worden. Met de totale vrijheid om keuzes te maken, kun je nu zelf kiezen of je een missie overdag of s’nachts speelt, dit is uiteraard bevorderlijk als je deze in stealth mode wilt gaan spelen. s’ nachts kunnen de guards van de over te nemen kampen minder zien, maar zijn hierdoor extra alert! Wanneer je per ongeluk een alarm af laat gaan, zullen de guards je zoeken op de laatste waargenomen locatie.

Dynamisch weer en dag/nacht cyclus

Door de gameplay video uit te brengen wil Ubisoft extra nadruk leggen op het feit dat Ghost Recon Wildlands een dag / nacht cyclus heeft, waardoor de keuzes ontstaan of je de missie in het donker wilt spelen of niet. Tevens bevat, zoals ook te zien is in de video, Ghost Recon Wildlands een dynamisch weer mechanisme. Hierdoor zal het de ene dag super mooi weer zijn en de volgende dag keihard regenen.

 

grw-rewards-news-2200-660