Gezocht: mensen zoals jij
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/04/gamefansite-you.jpg

Help ons! Gamefansite.nl is op zoek naar game liefhebbers met schrijven als passie. Wij willen ons team met redacteuren graag uitbreiden. Wij zoeken naar gemotiveerde mensen om ons team te komen versterken. Geef jouw mening over de tofste, leukste en vetste games!

Wat voor iemand zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde redacteur om ons te versterken. Als redacteur hou je je bezig met het schrijven van nieuws, artikelen, reviews en veel meer. Je kunt informatie in begrijpbare taal overbrengen en bent niet bang je mening eerlijk naar voren te brengen. Wij verwachten dat je je inzet voor de site en daar met regelmaat een artikel voor schrijft. Om het even op een rijtje te zetten.

+ beheersing van de Nederlandse taal is een pre;
+ zelfstandigheid in het schrijven van artikelen;
+ genoeg tijd om wekelijks een artikel te schrijven;
+ en je houdt natuurlijk van games en alles daar omheen.

Wanneer je je bij onze beginnende gamesite aansluit krijg je hiervoor een leuke redactie terug die niet terugdeinst om eens tegen je te komen gamen. Daarnaast is het mogelijk om een review exemplar van de nieuwste games te bemachtigen, hiervoor zien we uiteraard graag een review verschijnen. Daarnaast krijg je meer inzicht in de game industrie en staat deze functie uiteraard niet verkeerd op je CV.

Heb je een ander idee als wat je voor ons zou kunnen betekenen? Dan horen we dat graag. Wil je misschien streamen, video bewerken of ben je een ster in een ander onderdeel wat bij ons niet mag missen? Laat je dan horen.

Dus je ziet het zitten om ons team te versterken ? Mail naar redactie@gamefansite.nl!