Garden Simulator
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/LtrfoibJ5iRhaxq9-845x550.jpg

*9 van de 10 tuinkabouters raden Garden Simulator aan*
“Thuis weg van huis” is zo old school. Tegenwoordig hoeven we niet meer ver te reizen om ontspanning te vinden en onze batterijen op te laden! Het nieuwe motto is: “Naar de volkstuin gaan we!” Of: “Als je een tuin hebt, heb je geen vakantie of sportschool nodig.” Om eerlijk te zijn kan de Garden Simulator van ontwikkelaarsteam PRODUKTIVKELLER Studios niet wedijveren met het laatste. Maar plezier, ontspanning en plezierige speeltijd in je eigen virtuele tuin zijn gegarandeerd!

De Duitse ontwikkelstudio Produktivkeller en uitgever SUNDUST verheugen zich erop om tuin- en simulatorfans vanaf 8 september onder te dompelen in het leven van de hobbytuinier!

“We zijn erg trots op onze Garden Simulator, die we met veel oog voor detail en met veel hart en ziel hebben ontwikkeld”, zegt Jonas Grimm. Door de samenwerking met SUNDUST hebben we ervaren hoe een heel team met volle inzet en veel creativiteit en ideeën een product en de ontwikkelaar kan ondersteunen. We kijken erg uit naar de release en hopen dat spelers dezelfde fascinatie zullen ervaren die wij vonden in Garden Simulator.”

“Het idee voor Garden Simulator zoemde al lange tijd in onze hoofden en we zijn blij dat we met Produktivkeller een spel hebben ontwikkeld dat onze visie realiseert. Met een focus op ontspannen gameplay met een hoge motivatiecurve willen we spelers meenemen in de wereld van hobbytuiniers en zijn we overtuigd van het potentieel van deze simulatie,” aldus Stefan Berger van SUNDUST gelukkig.

Over Garden Simulator:

Verse groenten, heerlijk fruit en prachtige bloemen – je hebt nu de mogelijkheid om je eigen tuin te beheren en de vruchten van je arbeid te oogsten! Verveling in het appartement behoort tot het verleden – nu is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Zorg voor je virtuele tuin, verzorg de planten, verkoop je oogst met winst en geniet van het landschap! In Garden Simulator krijg je je eigen stukje land, plaats je decoratieve elementen, verzorg je planten om te oogsten en verkoop je ze ook. Hoe rijker je oogst, hoe meer geld je zult hebben om je groene paradijs uit te breiden! Talloze vrij te spelen functies en extra content dagen je groene vingers uit.

Grasmaaier, gieter en zaailingen wachten op je – maak je klaar voor een heerlijke tijd in het digitale groen en om de koning van je volkstuin te zijn, door het in jouw individuele stukje paradijs te veranderen!

Wat kan je verwachten:

  • Plan een grote verscheidenheid aan fruit en groenten en versier je tuin met een kleurrijke reeks bloemen.
  • Verzorg je planten, observeer de groeifasen en oogst de vruchten. Of het nu aardbeien, sla of verschillende soorten bloemen zijn – de verscheidenheid aan planten maakt je tuin uniek.
  • Ontwerp je tuin zoals jij dat wilt! Plaats je bloemen en groentebedden en omlijst ze met verschillende omheiningselementen. Heggen, meubilair en vele verschillende items in tal van ontwerpen zullen uw stuk grond in een unieke vakantieplek veranderen.
  • Hou uw tuin schoon! Niet alleen in het begin zul je afval in je tuin aantreffen dat verwijderd moet worden, maar ook tijdens het spel zullen je inspanningen om je tuin schoon te houden beloond worden! Maai je gazon en maak van je landgoed een droom van een tuinier.
  • Verdien geld en geef het uit! Hoe meer fruit en bloemen je verkoopt, hoe meer geld je beschikbaar hebt om te investeren in beter gereedschap, nieuwe plantensoorten en meer.
  • Heb lol en experimenteer met realistische fysica! Gooi de ontwerpvoorwerpen rond, plaats ze zoals je wilt, bouw torens van hekken of heggen, en doe een heleboel gekke dingen die je waarschijnlijk niet zou doen in een “echte” tuin. Er zijn bijna geen grenzen aan je fantasie.