Gal Metal
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/10/H2x1_NSwitchDS_GalMetal_image1600w-845x550.jpg

Marvelous Europe zet het volume op 11 met de ritmetitel Gal Metal, die op 2 november gaat rocken op Nintendo Switch.
De digitale editie is eerder beschikbaar namelijk op 18 oktober. De fysieke ‘World Tour Edition’ zal beschikbaar zijn in geselecteerde winkels vanaf dag van uitgave.

Het ritmespel van DMM Games Gal Metal maakt zijn debuut exclusief op het Nintendo Switch-platform op 2 november in Europa, samen met een DLC-pakket en fysieke editie die met uitstekende extras wordt uitgerust.

Digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch, hardcore metalheads kunnen in Gal Metal rocken met de Joy-Con -controllers om unieke ritmes te creëren via gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen, drumlines – terwijl de aarde wordt gered van een buitenaardse invasie.

Fans kunnen ook de DLC van ‘Encore Pack’ pakken en vijf nieuwe personages toevoegen aan het spel, elk met hun eigen unieke verhaalaflevering en -lied, die dezelfde dag zijn uitgebracht als het basisspel.

Degenen die graag nog meer content willen bemachtigen, kunnen ook Gal Metal: World Tour Edition kopen bij geselecteerde winkels vanaf de dag van de release, die het basisspel en Encore Pack DLC bevat, gebundeld op dezelfde Nintendo Switch-cartridge, samen met een eerder onaangekondigde exclusieve reeks Heavy Metal-stickers. Deze stickers hebben een assortiment in-game karakters die eigenaren kunnen gebruiken om hun Nintendo Switch of Joy-Con controllers aan te passen.

Gal Metal is een ritmegame ontworpen voor de Nintendo Switch die de Joy-Con in drumsticks verandert. Spelers pakken de Joy-Con ™ en rocken mee met de muziek om potentiële buitenaardse veroveraars te weren. Dit wordt bereikt door het maken van complexe muzikale uitvoeringen en het verzamelen van miljoenen punten met behulp van persoonlijke free-form-drumlines op basis van meer dan een dozijn verschillende beats. Met de ondersteuning van de Nintendo Switch Pro Controller kunnen spelers kiezen hoe ze willen jammen en metaalkracht verdienen om tegen deze snode indringers te spelen in dit uniek adlib-vriendelijke ritmespektakel.