frozen flame
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/11/unnamed17-845x550.jpg

Frozen Flame, de survival fantasy actie-RPG die zich afspeelt in de stervende wereld van draken komt op 17 november uit op Steam Early Access. Ontwikkeld door Dreamside Interactive en uitgegeven door Ravenage, zijn spelers welkom om de prachtige, maar gevaarlijke en mysterieuze rijken van Arcana te ervaren in het nieuwste hoofdstuk van de reis van Frozen Flame.

Frozen Flame had onlangs een free-for-all open beta die meer dan 10.000 spelers ontving tijdens het Halloween-weekend, en kreeg overwegend positieve recensies volgens de in-game enquête.

“De resultaten van de Open Beta zijn inspirerend. We hebben veel feedback en steun ontvangen van gamers wereldwijd en we zullen blijven voldoen aan de verwachtingen van onze gemeenschap en meer content toevoegen voor verkenning”, aldus Serge Korolev, oprichter van Dreamside Interactive.

De open-beta diende als een laatste check voordat de ambitieuze gateway survival titel verder marcheert naar Early Access.

Evenementen zoals de Open Beta en Steam Next Fest demo’s zijn integraal geweest voor de totstandkoming van het spel. Een van de belangrijkste onderdelen voor het team was om vroeg een band met spelers op te bouwen en proactief te reageren op verbeterpunten of mechanica aan te passen als dat nodig was. Frozen Flame is ook onder de aandacht gebracht door gewaardeerde partners, wat heeft bijgedragen aan de bewustwording van wat de ontwikkelaars hopen een overlevingsgame te zijn voor spelers die zich nog niet in het genre hebben verdiept.
Dreamside Interactive en Ravenage willen ook hun trouwe fanbase bedanken voor hun geduld, betrokkenheid en feedback tijdens de creatie van Frozen Flame, want het is dankzij hun inspanningen dat het spel deze gedenkwaardige mijlpaal heeft bereikt. Beide teams hebben grote visies op de toekomst die ze niet kunnen wachten om te implementeren in toekomstige updates via Early Access en Beyond.

Volg Frozen Flame op Steam of op sociale media (Facebook, Twitter, Discord, YouTube) voor meer informatie, updates en aankondigingen.