FROM SPACE
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed4-845x550.jpg

Bevrijd de aarde in deze humoristische shooter from space met over-the-top wapens in een post-apocalyptische wereld!

Ben jij klaar om de aarde te redden van de buitenaardse hordes? Curve Games en Triangle Studios denken van wel. Vecht voor de planeet in een post-apocalyptische wereld en knal de binnenvallende buitenaardse plaag weg met over-the-top wapens in Curve’s roze-alien-infested multiplayer shooter From Space. Check de game vandaag op Steam (pc) en Nintendo Switch voor £10,99 / $14,99 / €14,99.

From Space is een hectische solo en co-op twin-stick shooter waarin spelers deel uitmaken van een team van specialisten om de uitdaging aan te gaan om de aarde te bevrijden van een buitenaardse plaag. Deze leuke multiplayer shooter is een toegankelijke en speelse co-op ervaring – perfect voor iedereen om mee te doen – met een enorm verfijnde kunststijl en hoge herspeelwaarde. Kies uit een scala aan Rocket Launchers, Miniguns en Flamethrowers om meerdere aliens neer te schieten en de planeet te redden. Met teams van maximaal vier spelers was de apocalyps nog nooit zo leuk!

From Space is verkrijgbaar voor £10,99 / $14,99 / €14,99 op Steam (PC) en Nintendo Switch. Koop de game vroeg, en je kunt de eerste twee weken profiteren van de 20% lanceringskorting op Steam! Er komt ook een Specialist Limited Edition beschikbaar met 20% korting gedurende twee weken op Steam, deze bevat de From Space game, Original Soundtrack, Digital Artbook, 4K Wallpapers en Profile Avatars.

Hou je van de muziek? Geniet van de originele From Space soundtrack gecomponeerd door de getalenteerde Deon Van Heerden – met 40 tracks die nu beschikbaar zijn.