https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2018/09/fear-the-wolves-image-845x550.jpg

First person shooter Battle Royale: Fear the Wolves, van de S.T.A.L.K.E.R. veteranen bij Vostok Games, is eergisteren Early Access ingegaan. Om het feest te vieren, publiceren uitgevers Focus Home Interactive Q & A en live livestream-sessies op verschillende streamingplatforms. De sessie van gisteren was een geweldige manier om bekend te raken met het spel en de community. Veel vragen – waaronder vragen over de prestaties, de serverstatus en de huidige Steam-besprekingen – werden gesteld en beantwoord.

Vostok Games en Focus Home Interactive hebben gisteren ook de eerste communityupdate uitgebracht, waarbij de vroege problemen van spelers zijn besproken en de plannen voor de toekomst opnieuw zijn besproken. Een volledige routekaart is beschikbaar op de hoofdpagina van Steam, terwijl ons Early Access-bericht informatie bevat over wanneer de eerste twee hoofdpatches kunnen worden verwacht, wat ze zullen bevatten, en van tevoren nieuws over een belangrijke taalupdate.

De video van de streamsessie van gisteren kan worden bekeken op YouTube. Een volgende sessie is gepland voor later vandaag. (17.00 uur CEST) Focus en Vostok luistert naar de zorgen van de spelers en feedback nemen, via elk medium, en in die geest worden nu de eerste balans en gameplay-problemen in balans gebracht, inclusief pistoolvariatie, munitiebeschikbaarheid, wolvenbedreiging en algemene schadegetallen.

We kijken ernaar uit om de hele Early Access met de community te spelen voor de volledige release in 2019.