Farming Simulator 22: Vermeer Pack
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/owr6ea7A-845x550.jpeg

Groot nieuw merk breidt het toch al enorme wagenpark uit: Ontwikkelaar en uitgever GIANTS Software brengt vandaag het Farming Simulator 22: Vermeer Pack uit. Vijf efficiënte en unieke machines van de Noord-Amerikaanse fabrikant zijn inbegrepen. Een launch trailer met een historisch tintje laat de nieuwe machines en gereedschappen zien.

Maak kennis met ’s werelds eerste zelfrijdende balenpers
Van de uitvinders van de rondebalenpers komt een set krachtige en innovatieve machines voor Farming Simulator 22. Met de ZR5-1200 zelfrijdende balenpers van Vermeer, de eerste in zijn soort, produceren virtuele boeren zo snel mogelijk balen, met veel comfort en wendbaarheid – maar zonder de noodzaak van een tractor. De nul-draaimogelijkheid en de hoge transportsnelheid besparen veel tijd op en tussen de velden.

Een getrokken maaier, een dubbele hark, evenals een krachtige balenpers en een stroblazer maken ook deel uit van het Vermeer-pakket om het aanbod van robuuste machines voor een efficiënter graslandgebruik compleet te maken. Voor meer informatie kan je naar de officiele pagina van Farming Simulator.

Deze Farming Simulator is het nieuwste spel in de Farming Simulator serie, het is een spel in de serie en werd uitgebracht op 22 november 2021. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Giants Software.