FARMING SIMULATOR 22
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/YV1UPcVk-845x550.jpeg

Wijngaardboeren kunnen hun vloot gespecialiseerde machines upgraden, terwijl machineliefhebbers uitkijken naar een zwaailicht in doos. Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software kondigt een nieuwe DLC aan met de ERO Grapeliner Series 7000, evenals fysieke merchandise om de spelopstellingen van fans te verlichten.

Sappig: Krachtige druivenoogstmachine
Met de ERO Grapeliner Series 7000 introduceren GIANTS Software en de Duitse fabrikant van wijnbouwtechnologie een gloednieuwe, krachtige druivenoogstmachine voor Farming Simulator 22 – werp een eerste blik in de teaser trailer. De druivenoogstmachine oogst het heerlijke fruit met uiterste zorg en efficiëntie en is ideaal voor sappige bedrijven op weelderige hellingen die bezaaid zijn met wijnstokken. De Grapeliner komt in de vorm van een DLC op 23 augustus beschikbaar voor pc en consoles.

Verlichten: Bakenlicht in doos
PC-spelers met een voorliefde voor kleurrijke sfeerverlichting kijken uit naar de officiële Farming Simulator Beacon Light. De oranje-gekleurde zwaailamp, die meestal op tractoren en andere machines wordt geplaatst, reageert op machines in compatibele games zoals Farming Simulator 22. Wanneer de Beacon Light via USB op de PC wordt aangesloten, gaat hij branden zodra spelers de virtuele machines in het spel aansteken. Elke Beacon Light bevat een downloadcode voor de ERO Grapeliner Series 7000.

“Met de officiële Beacon Light kondigen we het vierde fysieke product van dit jaar aan!”; aldus Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. “Deze doorlopende releases onderbouwen onze ambities als uitgever terwijl we ons portfolio rond het merk Farming Simulator blijven uitbreiden.”

Farming Simulator 22 is verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, en Stadia. The Beacon Light wordt in de komende dagen soft gelanceerd in geselecteerde regio’s. Een Year 1 Season Pass is beschikbaar, inclusief de ERO Grapeliner DLC en uitbreiding van de game met nog meer content in de toekomst. GIANTS Software zal ook content updates en user-generated content blijven uitbrengen op de officiële ModHub. Bezoek de officiële Farming Simulator website en het persgedeelte van GIANTS Software voor meer informatie.