Farming Simulator 17 Platinum Edition header
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/06/Farming-Simulator-17-Platinum-Edition-header.jpg

Dit jaar zal de Farming Simulator 17 Platinum Edition uitkomen. Fans zullen meer content krijgen dan er in de standaard versie zit en uiteraard nog veel meer.

Farming Simulator 17 Platinum Edition zal alle content bevatten uit de standaard versie en extra content die mee komt met de Platinum Edition. Deze extra’s zorgen voor uitgebreide en vloeiende game ervaring.

Met de Platinum Expansion, ontdek je een nieuwe Zuid-Amerikaanse speeltuin met authentieke landschappen, unieke vegetatie, spoorwegnet, lokale koeien en suikerrietvelden die het landschap totaal veranderen en meer gameplay mogelijkheden bieden! Geniet van nog meer keuzes in hoe je je landbouwbedrijf wil ontwikkelen, aangezien suikerrietjes worden toegevoegd aan de bestaande variëteit aan gewassoorten die wachten op het oogsten met de CASE IH A8800 MR suikerriet harvester. Naast deze machine van CASE IH Austoft®, wereldleider op het gebied van cane-harvesting technologie, zijn ook bekende merken uit Zuid-Amerika, Polen en Australië toegevoegd, waaronder Stara, Doble TT, Bizon en Gessner Industries. Meer dan 275 authentieke landbouwvoertuigen en apparatuur van meer dan 80 fabrikanten!

Farming Simulator 17 Platinum Edition aangekondigd machine

Farming Simulator 17 Platinum Edition en de Platinum Expansion zullen beschikbaar zijn op 14 november 2017 op PlayStation 4, Xbox One en PC / Mac.