Enclave HD
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Ogre_4KZig-LogoLegal-845x550.jpeg

Ben je klaar voor een terugkeer naar klassieke kerkerverkenning en furieuze monstergevechten? Vorige week kondigde Ziggurat Interactive aan dat de pre-orders voor de fysieke console release van de actie-RPG klassieker Enclave HD zijn gelanceerd via Limited Run Games en beschikbaar zijn tot 23 oktober 2022. Enclave HD is een bijgewerkte versie van de miljoenen verkopende hack ’n slash game en zal beschikbaar zijn op de PlayStation en Nintendo Switch platformen en bevat geüpgrade visuals, nieuwe muziek tracks, en meer!

In de originele, veelverkochte Enclave en in Enclave HD is het 1000 jaar geleden dat de hoge tovenaar Zale het volk van Celenheim van de rand van de afgrond redde door de kwade legers van Dreg’Atar door een enorme kloof te creëren om de krachten van goed en kwaad voorgoed te scheiden. Nu sluit de kloof en het is aan een onwaarschijnlijke held om op te staan en te vechten. Zal deze aspirant-avonturier slagen in zijn zoektocht om voor het Licht te vechten en de demonenkoning Vatar te doden? Of zullen ze het Duister dienen en Celenheim innemen voor de krachten van het Kwaad?

Enclave HD functies:

  • Bijgewerkte visuals – met de hoogste speelbare resolutie van alle console-releases (exacte resolutie verschilt per platform)
    • 2x opgeschaalde texturen
    • Herberekende lichtkaarten met hogere resolutie
  • Ervaar adembenemende gevechtsactie als een soldaat van het licht of een minion van de duisternis in twee afzonderlijke verhaalgedreven campagnes.
  • Nieuwe trofeeën/bewijzen om je vaardigheden uit te dagen in beide campagnes
  • Verbeterde graphics en upgrades voor moderne consoles
  • Bijgewerkte en uitgebreide soundtrack

Deze klassieker keert voor het eerst in bijna tien jaar terug naar consoles en komt voor het eerst naar PlayStation. Vecht in een dubbele campagne tijdens de grote oorlog van Celenheim in deze verbeterde en vernieuwde versie van het geliefde middeleeuwse actiegevechtsspel.

Dit is de strijd van de Enclave.