santa blanca cartel
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/10/santa-blanca-cartel.jpg

In Ghost Recon: Wildlands ga je het als Ghost opnemen tegen het Santa Blanca Cartel. Deze bende bestaat uit veel leden van soldaten tot de hoogste in rang. Wie er nou precies de touwtjes in handen hebben lees je hier.

Het Santa Blanca Cartel bestaat uit drie leiders die de macht hebben over dit cartel. Het gaat hier om El Sueño de grote baas, Nidia Flores hoofd van de smokkelaars en El Cardenal die zorgt voor soldaten en is het gezicht van de groep.

Santa blanca cartel el sueno

 

 

 

 

 

 

EL SUEÑO
Als klein jongetje is hij uit zijn geboortedorp weggelopen en de mensen vertelt dat hij terug zou komen als hij koning werd. Mensen zegen dat hij in een heilig visioen Santa Muerte heeft gesproken en is ontwaakt. Terwijl zijn tatoeages wijzen op een religieus persoon is het onduidelijk of hij dat ook daadwerkelijk is. Hij is een briljante leider die loyaliteit bij zijn mensen oproept en angst bij zijn vijanden.

Santa blanca cartel nidia flores

 

 

 

 

 

 

Nidia Flores
Zij gebruikt mensenhandel om de producten van het Cartel in het binnen en buitenland te verspreiden. Ze is het hoofd van de smokkel en hoofd infrastructuur. Dit houd in dat ze de baas is van alle verwerkingsbedrijven, fabrieken, verzend stations, spoorwegen en luchthavens die onder de invloed van het cartel vallen.

Santa blanca cartel el cardenal

 

 

 

 

 

 

El Cardenal
Zijn invloedrijke positie zorgt ervoor dat het cartel voorzien is van werkers en het imago van het Cartel sterk blijft. Hij gebruikt religie als drijfveer om mensen in toom te houden en zich bij het Cartel te voegen.