Beyond the Wire
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed-845x550.png

Beyond the Wire, vandaag uit op Steam, dompelt FPS-fans onder in loopgravengevechten in deze realistische 50 vs 50 multiplayer-titel uit de Eerste Wereldoorlog.

Offworld Industries is verheugd te kunnen melden dat hun 50 versus 50 Eerste Wereldoorlog FPS-titel, Beyond The Wire, volledig is gelanceerd op Steam. Als onderdeel van de lancering zal Beyond The Wire gratis speelbaar zijn tijdens een Steam Free Weekend dat begint op 2 september tot en met 4 september. De prijs van Beyond The Wire is €29,99 USD en de game lanceert met een korting van 40% tijdens de lanceringsweek. Beyond the Wire is momenteel verkrijgbaar in het Engels, Frans, Duits en Vereenvoudigd Chinees.

Van de loopgraven van Ieper en Vimy Ridge, de bossen van de Meuse-Argonne en de alpiene hellingen van de Vogezen, Beyond The Wire bevat 10 kaarten die verschillende gebieden van het Westelijk Front tijdens de Grote Oorlog beslaan. De kaarten zijn tot twee kilometer groot, waardoor er vele wegen naar de overwinning zijn als teams afwegen tussen het gebruik van cruciale middelen om versterkingen te bouwen en het coördineren van aanvallen om de vijand te overvleugelen.

Een nieuw aanpassingssysteem beloont spelers met kleding, niet-gevechtsuitrusting en versieringen die passen bij soldaten uit die tijd voor het spelen en voltooien van uitdagingen. Bij de lancering kunnen 440 verschillende items worden vrijgespeeld, en er zijn plannen om er in toekomstige updates nog meer toe te voegen.

Kenmerken:

Grootschalige 50v50 Multiplayer Actie: Spelers worden opgesplitst in twee 50-persoonsteams met elk team onderverdeeld in negen persoonsteams en een commandant die de strijd overziet.

Teamgerichte gameplay: Deel tactieken met je team en trotseer vijandelijke stellingen, grote open kaarten en claustrofobische loopgraven om de wrede actie te overleven waarmee soldaten aan het front van de Grote Oorlog te maken kregen.

Tien speelbare facties: Elk met hun eigen speciale uitrusting en voertuigen

Tien grote, authentieke kaarten: Geïnspireerd door de slagvelden aan het Westelijk Front, elk tot 2 km2 groot

Historisch geïnspireerde wapens: Stort je in de strijd met specifieke wapens en voertuigen uit de periode 1914-1918

Brute Melee Gevechten: Val aan, pareer en counter in close combat met knuppels, bajonetten en andere mêlee wapens

Versterk de frontlinie: Bouw fortificaties en versterk je frontlinie met behulp van een geavanceerd constructiesysteem

Tactische communicatie: Gebruik in de game Voice Over IP met hoogwaardige codecs voor lokale en interlokale spraakcommunicatie