ECHOES OF MANA
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/4_Million_Downloads_Celebration_Campaign_1-845x550.png

SQUARE ENIX® heeft aangekondigd dat de populaire mobiele actie-RPG Echoes of Mana sinds de release in april wereldwijd meer dan vier miljoen downloads heeft bereikt voor iOS en Android. Om deze mijlpaal te vieren, kunnen spelers in de game springen en deelnemen aan exclusieve evenementen en feestelijke beloningen vrijspelen.

Tot 30 september kunnen spelers deelnemen aan de 4 Million Downloads Celebration Campaign, die bestaat uit:

  • Campagne Beloningen – Spelers zullen maximaal 50 Spirit Crystals en Celebration Tickets kunnen trekken, samen met Benevodon Spirit Icon Shards die verhandelbaar zijn voor één Benevodon Spirit Icon.
  • Oogst (Summons) – Spelers kunnen een beroep doen op de Swashbucklers Harvest, die 4★ Shiloh (Afloat with Hope Ver.), 4★ Riesz (Pride on the High Seas Ver.) en 4★ Memory Gem “Critical Choice” bevat.
  • Scenario Event – Spelers kunnen nu Captain Shiloh’s Swashbucklers voltooien voor de kans om 3★ Amanda (Endless Ocean Ventures Ver.) en 3★ Memory Gem “Ahoy Shiloh Squad” te verkrijgen.

Echoes of Mana is een free-to-play actie RPG ontworpen voor mobiele apparaten. De titel bevat een origineel verhaal dat zowel nieuwe als geliefde personages uit de Mana-serie met elkaar verweeft. Spelers kunnen genieten van de actie gameplay die ze zo leuk vinden in de serie en de strijd aangaan met vrienden via een multiplayer modus.

Echoes of Mana is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-toestellen via de App Store en Google Play. Tekst wordt ondersteund in het Engels, Duits, Frans, Japans, Traditioneel Chinees en Koreaans. Ga voor meer informatie naar: EchoesOfMana.com.