dread nautica
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2020/05/dread-nautica-845x550.jpg

Zen Studios is verheugd om aan te kondigen dat hun horror-thema, Strategy-RPG, Dread Nautical, nu voor het eerst beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Epic Game Store.

Op deze mysterieuze en meeslepend griezelige cruiseschip, bekend als de Hope, moeten spelers door twintig willekeurig gegenereerde scheepsdekken navigeren terwijl ze voedsel, voorraden, wapens verzamelen en allianties aangaan met mede-overlevenden om de overweldigende bovennatuurlijke krachten te bestrijden. De overlevenden moeten samenwerken om levend aan deze ‘vakantie’ te ontsnappen, anders dreigen ze te worden verteerd door hun bovenaardse ontvoerders. Geniet van Dread Nautical, een tactische turn-based RPG met roguelike-elementen die uitmonden in meeslepende, strategische gameplay met een spookachtige esthetiek voor uren aan unieke gameplay en herspeelbaarheid.

Ga voor meer informatie over Dread Nautical naar www.DreadNautical.com en @Zenindies via Facebook, Twitter en Instagram voor meer informatie zodra deze beschikbaar wordt gesteld.