The Pinball Wizard
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/TPW1-845x550.png

Een duizelingwekkend dungeon crawling avontuur komt binnenkort naar Steam & Nintendo Switch met de aanstaande release van Frosty Pop’s The Pinball Wizard. De game heeft al een rauwe start gemaakt op Apple Arcade en wordt door critici geprezen:

“Dungeon crawler ontmoet pinball in deze magisch verslavende ervaring.”
IGN

“The Pinball Wizard zit vol met dit soort dingen: het is getoverd met humor en charme.”
Eurogamer

The Pinball Wizard is een aangename, vrolijke mix van dungeon delving progressie en hapklare arcade pinball actie en is een perfecte introductie tot de mystieke arte van de zilveren bal. Versla wat slimes, buig de fysica naar je hand met magische vaardigheden, en gebruik die flippers zo goed als je kunt om de toren te veroveren en de wereld recht te zetten.

The Pinball Wizard is op 27 oktober verkrijgbaar voor zowel Windows & Mac via Steam en Nintendo Switch voor 7,99 dollar. Voeg hem toe aan je Steam Wishlist om op de hoogte te blijven van de game, of je kunt vanaf vandaag zelfs de Nintendo Switch-versie pre-orderen!

Over de flippertovenaar
Oh, jonge leerling! Boven op de Schaduwberg, aan de voet van de kasteeltoren, zal de wijsheid die je is geschonken tot stand komen. Een flipperkast dungeon crawler wacht om je vaardigheden te testen!

Beklim de kasteeltoren. Verhoog je vaardigheden. Vervul je lot. Word de tovenaar waarvoor je geboren bent!

The Pinball Wizard is een dungeon crawler pinball hybride, en een arcade adventure game, waar de hoofdpersoon in actie wordt gebracht door een set flippers, zoals de bal in een flipperkast. Elk level (dungeon) van het spel is een afgesloten gebied in een toren. Het doel van het spel is om te overleven en levend naar de top van de toren te komen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Torenmodus: Beklim een toren met eenentwintig levels en versla de grote, slechte, baas.
  • Dungeon Mode: Overleef zo lang mogelijk in een gigantische kerker.
  • Twee dagelijkse kerkers: Een willekeurige nieuwe kerker, elke dag.
  • Upgrade vaardigheden: Speel alle 16 vaardigheden vrij en maximaliseer ze, inclusief Dash en Magic Orb.