Die by the Blade
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Die-by-the-Blade-845x550.jpg

Ontketen je innerlijke samoerai in de beste one-hit-kill 1v1 vechter ter wereld!

Slijp je zwaard en maak je klaar om het op te nemen tegen geduchte tegenstanders, allemaal meesters in hun dodelijke vak. Kwalee is verheugd aan te kondigen dat Die by the Blade, de brute zwaardvechtgame met dynamische one-hit-kill combat mechanics, op 3 november 2022 lanceert voor PC, PlayStation 4 & 5, en Xbox One & Series S/X. Nintendo Switch lanceert later in 2023.

Die by the Blade, ontwikkeld door Grindstone en Triple Hill Interactive, put inspiratie uit legendarische titels als Bushido Blade, Way of the Samurai en de Dark Souls-serie. In een prachtige samurai-punkwereld moeten spelers kiezen uit een reeks traditionele Japanse wapens om hun moveset te bepalen, bliksemsnel de slagen van hun tegenstanders pareren en de kunst van de one-hit kill beheersen!

Ter gelegenheid van de aankondiging van de releasedatum heeft Kwalee een gloednieuwe gameplaytrailer uitgebracht waarin een aantal van de intrigerende speelbare personages, dodelijke wapens en prachtige locaties naast brute 1v1-gevechten worden getoond.