Destiny’s Sword
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/maxresdefault-1-845x550.jpg

Je bent al de held geweest. Nu is het tijd om de leider te zijn.

Je kent het wel: start een campagne en start de eerste missie. Je krijgt de opdracht om met je team vredessoldaten een reeks rellen zo netjes mogelijk af te handelen, zonder burgerslachtoffers. Maar als de actie begint, gaat alles mis en nu moet je beslissen of je schiet of praat om heelhuids terug te komen.

Soms zijn de ergste wonden niet zichtbaar – de missie overleven is slechts de eerste uitdaging. In Destiny’s Sword manage je je team door de hoogte- en dieptepunten van gevechten en zorg je ervoor dat je troepen in de juiste stemming zijn om vrede te brengen op de planeet Cypris.

Destiny’s Sword is een levend, grafisch avontuur met rijke verhalende gameplay waarin empathie je krachtigste instrument is.

“De levende-narratieve gameplay van Destiny’s Sword betekent dat je acties niet alleen het verhaal beïnvloeden, maar ook je team emotioneel. Als hun leider moet je hen leren kennen – hun sterke punten vinden, hen helpen hun zwakheden te overwinnen en hen steunen in moeilijke situaties om je doelen te bereiken”, beschrijft Ken Hall, de creative director van Destiny’s Sword.

Het verhaal is geschreven door New York Times-bestsellerauteur M. D. Cooper, en de studio heeft overlegd met psychologen en oorlogsveteranen om ervoor te zorgen dat de persoonlijkheden en reacties van de personages realistisch en respectvol zijn. De studio achter Destiny’s Sword is 2Dogs Games uit Ontario, Canada. De studio wordt gerund door veteranen uit de game-industrie, die allemaal een passie delen voor diepe, verhaalrijke avonturen en sci-fi.

Destiny’s Sword komt op 17 oktober 2022 naar Steam’s Early Access. Het spel is volledig feature-compleet, maar krijgt nieuwe content en nieuwe hoofdstukken in de volledige release in de lente van 2023. “Het betrekken van de spelersgemeenschap en hun feedback bij de evolutie van het verhaal is erg spannend voor ons. Het verhaal leeft, dus dit is de perfecte gelegenheid om onze fans vanaf de eerste stappen in het ontwikkelingsproces te betrekken”, zegt Sami Mikkola van de uitgever van het spel, Bonus Stage Publishing.

Feiten:

  • Destiny’s Sword is een grafisch sci-fi avontuur met RPG-progressie en rijke verhalende gameplay.
  • Komt op 17 oktober uit in Steam’s Early Access
  • Prijs in Early Access 7,99 USD/EUR
  • Ontwikkeld door 2Dogs (Canada), uitgegeven door Bonus Stage Publishing (Finland)