Destiny age of triumph
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/Destiny-age-of-triumph.jpg

Bungie daagt de Destiny spelers nog een laatste keer uit. Het waren 3 mooie jaren voor Destiny fans en voor Destiny 2 verder gehyped zal worden beloont Bungie de fans nog met een laatste event.

Vanaf 28 Maart zal het evenement Age of Triumph starten. Voor de guardians die hun 400 Light leven nog niet haalden, een uitgelezen kans dit alsnog te doen. Alle raids krijgen een update naar Light level 390. Crota En Atheon zullen dus een challenge worden als je kiest die nog eens aan te pakken. Er komen ook wekelijkse raids met speciale rewards zoals ornaments om je gear die extra coole look te geven. Voor de guardians die pas vanaf het tweede of derde seizoen aan Destiny begonnen zijn komt er de kans om de year one wapens te bemachtigen.

Zoals bij de vorige¬†evenementen komt er ook weer een record book, The Record Book for Age of Triumph zal het grootste uit de game worden. Het staat vol challenges voor zowel Hunter, Titan en Warlock. Het is 13 pagina’s lang en zal zelfs een deel al afvinken als je de challenges al gedaan hebt. Er zijn 7 levels in het Record Book, de laatste reward is het unlocken van het aanpasbaar (echte) T-shirt met het Age of Triumph emblem. Er is dus nog veel te doen voordat Destiny 2 uit zal komen.