voertuigen ghost recon wildlands
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/01/2200x660_header_Vehicles_278815.jpg

In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands heeft je team meer dan 60 voertuigen tot zijn beschikking om je te helpen door de grote open wereld van Bolivia.
Er zijn veel wegen in Bolivia, zoals asfaltwegen die de meeste grote steden aan elkaar koppelen, de meeste wegen in Bolivia zijn zandwegen en vereisen off-road wagens. Natuurlijk zijn niet alle voertuigen ontworpen voor dit doel. Enkele wegen behoren tot de meest gevaarlijke, zoals de Death Road in het Yungas. Wegen zijn slechts een manier om uw doelen te bereiken. U kunt ook besluiten om rivieren, meren, of zelfs de bergen over te steken. Of u nu liever land, lucht of water voertuigen wil gebruiken, het is aan jou om te beslissen!

LAND
Als onderdeel van een levendige open wereld zullen de Ghosts vaak burgers tegenkomen die hun eigen schema’s volgen en het land doorrijden met hun oude Aziatische auto’s, bestelwagens, of zelfs SUV’s. Motoren zijn ook een goede keuze voor veel inwoners om te reizen via de verschillende ecosystemen.
In de tussentijd zal de Santa Blanca Cartel, uw belangrijkste vijand in Ghost Recon Wildlands, voorbereid zijn op elke gelegenheid. Het kartel heeft een aantal unieke voertuigen die je kan tegenkomen tijdens het verkennen van de wereld, zoals supercars of de beruchte Killdozer. De Unidad, de lokale militaire kracht, maakt gebruik van een grote en indrukwekkende reeks van voertuigen. Dit omvat bijvoorbeeld de off-road buggy’s, gepantserde voertuigen, of militaire motoren.

LUCHT
Het oversteken van de bergen van Bolivia kan een uitdaging zijn. Echter, dit wordt vergemakkelijkt door een van de vele beschikbare luchtvoertuigen. Om cocaïne te vervoeren op de meest efficiënte manier maakt het Santa Blanca Cartel gebruik van kleine vliegtuigen en helikopters. Echter, Unidad domineert het luchtruim. Als je een overtreding begaan tegen hen zullen ze achter je aan komen met toenemende kracht. Voor je het weet kunnen ze helikopter ondersteuning inzetten.

WATER
Er zullen momenten zijn waarop je merkt dat het nodig is om een rivier over te steken of naar een eiland te varen. Natuurlijk, zult u in staat om een aantal vissersboten te vinden rond de dorpen, maar ze voldoen misschien niet om de kartel boten en hun vuurkracht te ontwijken. Drijvende laboratoria, evenals speciale operaties RIB boten of kanonneerboten zijn ook te vinden op de wateren van Bolivia.