gear ghost recon wildlands
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/10/Gear-ghsot-recon-wildlands.jpg

De Ghosts uit Ghost Recon staan er om bekend dat ze naast hun standaard uitrusting ook veel gadgets gebruiken. In Wildlands zul je als Ghost ook in staat zijn vele gadgets te gebruiken.

In Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, zul je niet in staat zijn om alleen door vertrouwen op je wapens goed door een missie te komen. Je hebt ook een groot arsenaal aan gadgets nodig.

Of je nu liever een kamp gaat infiltreren of alles opblaast op de weg daar naartoe, voor elke speelstijl zijn er gadgets te gebruiken. De Ghosts beginnen hun opdrachten met een uitgebreid arsenaal, zodat je je kan aanpassen aan elke situatie. Je zult ook in staat zijn om je gadgets te verbeteren en aan te passen naar jou stijl van spelen.

De Binoculairs

Binoculairs maken deel uit van het basispakket van elke elite soldaat. Eenvoudig te gebruiken en uitgerust met een krachtige 3x zoom, ze laten je vijanden en interactieve elementen herkennen uit de verte. Dankzij nachtzicht, zul je ook in staat zijn om recon te doen in omstandigheden met weinig licht. De upgrades die beschikbaar zijn, zijn er niet alleen voor de zoom, maar ook thermal vision is vrij te spelen.

 

Drones

Hoewel verrekijkers echt effectief zijn voor recon, zal je nieuwe beste vriend in Ghost Recon Wildlands zeker de drone zijn. Niet alleen geeft de drone je toegang tot dezelfde basisfuncties als een verrekijker, maar je zult ook in staat zijn om de omgeving beter te verkennen en in gebouwen naar binnen te gaan door middel van ramen en andere obstakels. Natuurlijk zijn er grenzen aan het gebruik van deze gadget, niet alleen vanwege de duur van de batterij, maar ook de sterkte van het signaal. De drone is niet helemaal stealth, en als je te dicht bij je vijanden vliegt kunnen zij het alarm activeren.
Je zult in staat zijn om veel aspecten van de drone te upgraden zoals nieuwe exclusieve functies, zoals nacht en thermal vision. Je zult ook in staat zijn om EMP ontploffingen te activeren.
gif_drone_271162

 

Explosieven

De Ghosts hebben toegang tot de must-haves, zoals frag granaten, om vijandelijke doelen weg te blazen, maar ook zul je in staat zijn om C-4 op afstand te laten ontploften. Dit kan worden ondersteund met een aantal mooi gepositioneerd mijnen op de weg naar uw extractie te garanderen.
gif_explo_2711613