WoW_Dragonflight_
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/WoW_Dragonflight_Alexstrasza_006_1080p.0-845x550.jpg

De eerste fase van de Dragonflight pre-expansie is aangekomen, en met de komst ervan kunnen spelers het nieuwe talentensysteem, UI- en HUD-veranderingen – inclusief nieuwe toegankelijkheidsfuncties –Rated Solo Shuffle en nieuwe klasse- en rascombinaties ervaren

Content creators Hazelnuttygames, Naguura en Cdew hebben hun krachten gebundeld om je voor te bereiden op de Dragonflight pre-expansion patches.

Laat je nieuwe talenten schitteren in Dragonflight
Leer hoe je het meeste haalt uit het vernieuwde Talentensysteem, beschikbaar met de Dragonflight pre-expansion update.

Kom in het raster der dingen met de bijgewerkte UI en HUD
Leer meer over de aanpasbare HUD en UI van Dragonflight, ontworpen om effectief, aantrekkelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn voor iedereen.

Speel als magiër, priester of rouge van elk ras
Alle speelbare rassen kunnen tijdens de eerste fase van de Dragonflight pre-expansion patch meedoen als geleerde Mages, sluwe Rogues of vrome Priests.

Shadowlands Seizoen 4 eindigt en een blik op het naseizoen
Shadowlands Seizoen 4 komt tot een einde in de week van 24 oktober, gevolgd door een post-seizoen periode die zal duren tot Dragonflight lanceert op 28 november. Meer informatie over beloningen die worden ingetrokken als het seizoen eindigt.

Dragonflight Pre-Expansion Patch Notes
Fase 1 van de Dragonflight Pre-Expansion update komt op 25 oktober naar World of Warcraft! Leer meer over wat er te wachten staat in de patch notes.

Met de release van de pre-expansion patch wordt Shadowlands ook onderdeel van het basisspel voor World of Warcraft.

Vooruitblik

De tweede fase van de pre-expansion patch gaat live op 15 november. Hier is wat je kunt verwachten:

Nieuw ras/klasse: Dracthyr Evoker Beschikbaar: Spelers zullen hun vijanden bedreigen (of hun bondgenoten kracht geven) als de nieuwe dracthyr Evoker, World of Warcrafts allereerste combinatie van ras en klasse. De dracthyr kan wisselen tussen een humanoïde gezicht en een angstaanjagende draconische vorm, is zeer mobiel en hun unieke Evoker-klasse kan zich specialiseren in het toebrengen van schade op afstand of in het helpen van hun bondgenoten als healer door de mystieke gaven van het drakenras te benutten.
Nieuwe zone: The Forbidden Reach: Doorloop de startzone voor WoW’s nieuwste heldenklasse, de Dracthyr Evoker.
Nieuwe kerker: Uldaman: Legacy of Tyr: In de Badlands in de Eastern Kingdoms wagen spelers zich in Uldaman om aanspraak te maken op een erfenis van kennis die de Titanen hebben achtergelaten. In deze oude Titan-faciliteit verstopten bondgenoten van de heldhaftige Wachter Tyr lang geleden de Schijven van Norgannon.
Gebeurtenissen in het spel: Primal Storms: Scherm aanvallen van de Primalisten af met nieuwe quests en wereldgebeurtenissen, die de weg bereiden voor de lancering van Dragonflight.


Blijf op de hoogte van alles over Dragonflight op de officiële World of Warcraft-website en koop World of Warcraft: Dragonflight of de Complete Collection vandaag nog aan!

We zien je in Azeroth!