Chivalry 2
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Chivalry-2-845x550.jpg

Torn Banner Studios en Tripwire Presents brengen gevechten te paard naar de frontlinies van de strijd en introduceren Chivalry 2: King’s Edition

Er is nog nooit een beter moment geweest om deel te nemen aan het ultieme middeleeuwse slagveld in Chivalry 2. Uitgever Tripwire Presents en ontwikkelaar Torn Banner Studios zijn verheugd aan te kondigen dat de bekroonde multiplayer hit, Chivalry 2, zich vanaf vandaag aansluit bij Xbox Game Pass en PC Game Pass. Spelers kunnen zich ook verheugen op de bewapening met het nieuwe Katars dual-wielded wapen en chaotische gevechten in de gloednieuwe Hippodrome map in de Chivalry 2: Reinforced content update die nu uit is voor alle ondersteunde platforms, waaronder PC (via Steam en Epic Games Store), de PlayStation®4 en PlayStation®5 computer entertainment systemen, de Xbox One familie van apparaten en de Xbox Series X|S console systemen.

Chivalry 2: Reinforced Content Update Belangrijkste Kenmerken:

  • Nieuwe kaart: Hippodrome (Team Deathmatch/Free-for-All). Hippodrome is van de grond af ontworpen om de nieuwe gevechten te paard te laten zien die voor het eerst zijn geïntroduceerd met de Chivalry 2: Tenosian Invasion content update. Hippodrome speelt zich af in een arena vol gevaar en gevaar met spike traps en vlammenwerpers – en bevat open ruimtes, die veel mogelijkheden bieden voor steekspelen te paard en lansladingen.
  • Nieuw wapen: de Katars. De katars, het eerste wapen met twee wapens in de wereld van Chivalry 2, zijn een paar dodelijke, pantserdoorborende dolken voor snelle aanvallen van dichtbij. Ontworpen voor de Ambusher klasse, is het een zeer snel steekwapen dat tegenstanders niet onderbreekt. Het moedigt de speler die het hanteert ook aan om goed te lopen en te ontwijken, omdat het een zeer zwakke blokkering heeft. De katars zijn een uitstekend wapen waarmee Ambushers achter de vijandelijke linies kunnen komen en zwaar gepantserde strijders met gemak kunnen uitschakelen.
  • Kaartupdates voor rijders: De Chivalry 2-gemeenschap heeft gevraagd om meer paardensport, dus Torn Banner Studios heeft dit waargemaakt door de bestaande kaarten The Raid on Aberfell (Team Objective) en The Siege of Rudhelm (Team Objective) uit te breiden met gevechten te paard.