Brewmaster
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/unnamed-845x550.jpg

Release datum en nieuwste trailer onthuld op gamescom Awesome Indies Show voor eerste-van-het-kind authentieke thuisbrouwsim.

Brouw je droombier en word de ultieme thuisbrouwer in Brewmaster, de allereerste realistische bierbrouwsimulator, die 29 september lanceert op het PlayStation®5-systeem (PS5), het PlayStation®4-systeem, de Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, het Nintendo Switch™-systeem en Steam.

Brewmaster, ontwikkeld door Auroch Digital, is een authentieke bierbrouwsimulator die zowel beginners als bierliefhebbers uitnodigt om de kunst van het zelfbrouwen onder de knie te krijgen in de ultieme viering van ambachtelijk bier. Van het perfectioneren van authentieke, chemie-gedreven brouwtechnieken tot het bottelen en etiketteren, word de ultieme brouwmeester in een authentieke en ontspannende bierbrouwervaring.

Vandaag is ook een nieuwe trailer onthuld op de gamescom Awesome Indies Show, georganiseerd door IGN, waarin het proces achter de gameplay van Brewmaster’s zelfbrouwen van dichtbij wordt bekeken.