gotham knights
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/gotham_knights_header-f08de216-845x550.jpg

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een gloednieuwe behind-the-scenes trailer uitgebracht voor Gotham Knights, de aankomende open-world actie RPG. De video bevat interviews met leden van het team van Warner Bros. Games Montréal en gaat dieper in op de stripboekinspiratie achter de personages van de Batman Family in Gotham Knights en hoe Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in deze game zijn gereconstrueerd om realistische gevechten en een unieke verhaalervaring te bieden. Het ontwikkelingsteam gaat ook in op hun inspanningen om verweven verhalende elementen voor elk personage te creëren om hun interpersoonlijke relaties weer te geven en extra diepte te geven aan de personen achter de maskers.

Gotham Knights staat gepland voor een wereldwijde release op 21 oktober 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-orders ontvangen bij de lancering de 233 Kustom Batcycle Skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van de Batman Family en kruipen ze in de huid van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Superhelden die na de dood van Batman Gotham City moeten gaan beschermen. Van het oplossen van mysteries die de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de stad met elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties, spelers zullen een scala aan uitdagingen het hoofd moeten bieden terwijl ze zich ontwikkelen tot hun eigen versie van de Dark Knight.